Last Minutes zomer 2013

Heb je nood om er even tussenuit te knijpen? Je hoofd leeg maken en je lichaam weer volledig op te laden? Of je bent het slechte weer beu? Dan is een last minute vakantie iets voor jou!

Je hebt nog geen vakantie geboekt voor deze zomer? Ook dan is een last minute vakantie een goed idee, want alle touroperators zijn reeds begonnen met het promoten van hun last minutes voor juni, juli en zelfs augustus. Dus wacht niet te lang, want nu is er nog een ruime keuze.

Een leuke citytrip of een heerlijke strandvakantie aan een voordelige prijs? Bekijk even volgende touroperators en bekijk de voordelige last minutes. Boek je nu een last minute vakantie dan kan je makkelijk tot 50% besparen.

Neckermann last minutes

 
Bij Neckermann kan je nu al vanaf €279/week een last minute vliegvakantie boeken en al vanaf €150 per week een autovakantie. Als we dit in kortingen uitdrukken dan loopt de korting op naar meer dan 50%. Maar snel zijn is de boodschap want OP=OP.

Thomas Cook last minutes

 
Bij Thomas Cook vind je nu zonnige last minutes, 1 week een all inclusive vakantie heb je al voor minder dan €500. Zoek je een vakantie in Spanje? Thomas Cook geeft je tot 30% korting op Spaanse bestemmingen.

Sunjets last minutes

 
Bij Sunjets vind je de bekende prijsbijters, de beste stuntprijzen uit het Sunjets aanbod. De kortingen bij deze prijsbijters gaan tot 50%. Een weekje in een all inclusive hotel boek je al vanaf €269.

Corendon last minutes

 
Corendon, de specialist in all inclusive vakanties bied je nu al de mogelijkheid om een leuke all in vakantie te beleven en dit voor minder dan €500. Vertrek nu of binnenkort naar Spanje, Griekenland, Tunesië, De Canarische eilanden of …

Kortom bij deze touroperators vind je nu al voordelige last minutes voor zomer 2013!