15 augustus of de dag die we kennen als ‘Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart’ maar in Antwerpen en omstreken worden op deze feestdag de moeders in de bloemetjes gezet.

Op deze feestdag moet je je mama in de bloemen zetten, dit kan letterlijk met een prachtig boeket bloemen of je kan haar een mooi, origineel en leuk cadeau kopen.

Welk cadeau voor Moederdag?

Om je bij je keuze wat te begeleiden geven we jou enkele suggesties:

Een prachtig boeket bloemen

Een mooi boeket bloemen, hier scoor je altijd mee! Zeker als je er een boodschap aanhangt! Je kan makkelijk online je ideale boeket samenstellen, cellofaan toevoegen en een kaartje kiezen.

Koop je boeket online bij Euroflorist en geniet met onze Euroflorist kortingscode van 11% korting op je bestelling!

Een leuk boek, film of cd

Is moeder een boekenfanaat? Dan is een leuk boek van één van haar favoriete schrijvers zeker een goede optie. Is er nieuwe cd van haar favoriete zanger of muziekgroep? Koop dan een cd en maak je moeder blij!

Waar je bestelling plaatsen? Onze favoriete shops zijn Bol.com en Cosmox.be, beiden hebben een zeer ruim aanbod. In hun assortiment vind je zeker een leuk geschenk.

Bestel je een boek bij Cosmox? Maak dan zeker gebruik van onze Cosmox kortingscode en verkrijg zo 10% korting.

Een Bongo-bon

Een unieke belevenis, een bezoek aan een lekker restaurant, een citytrip, een wellnessweekend, …. Kortom met een Bongo-bon heb je vele mogelijkheden om je mama te verrassen.

Met onze Bongo kortingscode verkrijg je 10% korting op je bestelling.

Een wijnpakket

Misschien iets minder origineel maar wel lekker! Een goeie fles champagne of een verrassingspakket vol met top wijnen. Met wat geluk kan je er zelf van meegenieten tijdens een lekker etentje.

Met onze Wijnvoordeel kortingsvoucher verkrijg je €1,95 korting op elke bestelling.

Iets van mode

Je weet dat je moeder zot is van een bepaald kledingstuk of van een paar leuke schoenen maar ze vindt ze niet meer in de winkel? Dan maak je haar zeker blij met dat item als cadeau. Je kan het steeds online zoeken op Zalando.be en met onze Zalando kortingscode verkrijg je nog eens 10% korting op je bestelling.