September, de duurdere maand door onze kleine spruiten. Een boekentas, kaftpapier waarmee je bijna je living kan behangen door de hoeveelheid rollen, een rekenmachine, mappen, enz enz. Iedereen weet dat die kosten toch wel kunnen oplopen. Maar wij zorgen voor korting. Zo is sinds kort de bekende aap van de rugzakken ook op onze site; Kipling met een kortingscode. Kinderkleding kan je dan weer vinden op een bekende shop kleertjes.com met maar liefst 40% korting op winterjassen! Ook schoolboeken kunnen goedkoper door onze exclusieve actiecode bij Cosmox.

Over exclusieve kortingscodes gesproken. Zalando (deze van die toffe reclame op VT4, Vier vanaf maandag) is echt aan het groeien op de Belgische markt en enkel dankzij ons kan je 10% korting krijgen op hun mega-groot aanbod! Lees meer over zalando. Ook voor C&A hoef je niet meer de deur uit dankzij de gratis verzending code.
Sinds vandaag (voor enkele dagen) kan je ook grote Legoblokken bestellen op de coole dagaanbiedingssite Fab.de, levensgroot.

updates aan de site

Je zal het misschien al gemerkt hebben, de navigatie is gewijzigd. Op deze manier kunnen we onze al erg uitgebreide categorieën tonen onder 1 submenu (met de driehoek) en daarnaast onze exclusieve en populaire kortingscodes. Hier krijgen ook de dagaanbiedingen een extra tab in de kijker. Bekijk zeker en vast die pagina, daarin staan alle producten die in promotie staan op groupon, ibood, outspot, enz. Dus geen dagelijkse spam meer, gewoon even die pagina kijken.