Latest Articles & News

Article Categories
Algemeen nieuws

Hier nieuws

Moederdag - onze tips

Binnenkort is het zover, 12 mei is het Moederdag! Indien je nog geen cadeautje hebt gekocht, moet je stilaan beginen zoeken. Om je keuze wat te vereenvoudigen geven wij elke tips en suggesties om je te begeleiden in je keuze naar een mooi geschenk. Natuurlijk we zouden Promo-Code.be niet zijn als we jou geen tips gaven waar je korting kan krijgen. Hieronder ook enkele tips waar je korting krijgt speciaal voor Moederdag!

Een mooi boeketje bloemen, leuke verzorgingsproducten en geurtjes, een abonnement op haar favoriete magazine, een leuke accessoire voor haar outfit, ... Kortom bekijk hieronder onze tips en verras je mama met een leuk cadeau!

Nieuwste promoties

Hieronder steeds de meest up-to-date promoties, aanbiedingen en acties!

Solden Januari

Solden Januari 2015

Vanaf 3 januari, de officiële start van de solden 2015 kan je op deze pagina een makkelijk overzicht van waar de beste koopjes en de hoogste kortingen te vinden zijn. Hier zal je kortingen vinden voor mode, vakanties, elektro, telecom en nog veel meer.

Wanneer solden in 2015?

Start 3 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Solden zomer 2016

Solden: geniet van reuze kortingen De solden zijn weer in het land. Ontdek en profiteer van de beste promoties en grootste kortingen voor vakanties, kledij, reisaccessoires, elektro, telecom en zoveel meer. De zomer is nog nooit zo mooi gestart! De solden lopen tot eind juli. Zalando: nu al tot 60% korting Coolblue: vele buitenkansjesSarenza: tot 60% korting op schoenen Mediamarkt: de gekste soldenBol.com: tot 60% korting A.S. Adventure: tot wel 50% korting