Bambooz couponcode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Bambooz couponcode

Nu met onze Bambooz voordeelcode verkrijg je tot 25% korting op je bestelling! Ontdek de kortingscodes en bespaar!
 
 
 

Korting bij Bambooz, voordeelcode

Bij Bambooz vind je steeds leuke promoties en kortingen onder het tabje sale. Maar wist je dat je met een Bambooz couponcode van extra korting kan genieten?

Op dit moment hebben we 2 kortingscodes beschikbaar, maar welke korting geniet je nu met welke voordeelcode?

  • Code1: 10% korting, geldig op het volledige assortiment
  • Code2: 25% korting, niet geldig op sale-artikelen

Hoe moet je nu zo een Bambooz couponcode omruilen voor een mooie korting? Zoek eerst alle gewenste artikelen en voeg deze toe aan je winkelmandje. Op de overzichtspagina heb je de mogelijkheid om een voordeelcode te plakken en te valideren. Druk zeker op ‘activate’ om de couponcode te activeren.

couponcode bambooz

Bambooz: hippe & fairtrade kinderkleding

Bij Bambooz vind je leuke en hippe kinderkleding, wat deze shop uniek maakt is dat hun producten steeds organisch en duurzaam verantwoord zijn.

Eén van hun sterke punten is de levering van je bestelling, plaats je order voor 16u dan mag je het pakketje de volgende dag al verwachten. Is de bestelling toch niet wat je ervan verwachtte? Bij Bambooz  heb je steeds 14 dagen omruilgarantie.

Webshop Bambooz.nl

Meer kortingscodes, couponcodes en leuke promoties

Bij je volgende online aankoop genieten van de laatste Bambooz couponcode? Voordeelcodes ontvangen van andere leuke webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de nieuwste kortingscodes en leuke deals.