BASE kortingscode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
BASE kortingscode

Ontdek snel onze BASE kortingscode en krijg €15 belwaarde op je factuur!

Base Kortingscode(exclusief)

Word nu BASE voor slechts €1 en ontvang 15 € belwaarde op je factuur. Gebruik de code onder de oranje knop en vergeet ook niet je gratis accessoire te selecteren. Actie geldig tot en met 31 januari 2013.

Base.be

BASE is één van de grootste providers op de mobiele telefonie-markt. Base behoudt zijn sterke marktpositie doordat ze er steeds naar streven hun klanten een meerwaarde aan te bieden. Dit doet BASE door vernieuwende concepten en uiterst concurrentiële tarieven te hanteren.

Bestel sowieso online, want als je online een tariefplan bestelt dan bespaar je €10.

Mobiel internet

Base biedt meerdere mogelijkheden aan voor mobiel internet. Afhankelijk van je surfgedrag kan je kiezen tussen paketten van 50 MB tot 2 GB. Bovendien bestaat Mobiel internet bij BASE niet alleen voor smartphones, maar ook voor tablets en laptops. Bang voor een te hoog verbruik? BASE houdt u automatisch op de hoogte wanneer de kosten te hoog worden . Zo krijg je geen onverwachte dure rekening in de bus!

C-formule

Met de uiterst gebruiksvriendelijke C-formule betaalt u enkel wat u verbruikt. Vanaf een bepaald bedrag wordt dit omgezet in onbeperkt bellen, sms’en en mobiel surfen.

Herlaadkaart of abonnement

Bij elke formule heeft u de keuze tussen een abonnement of herlaadkaart. Wil je je niet druk maken of er nog genoeg geld op je kaart staat? Kies dan voor een abonnement. Wil je je uitgaven extra in de gaten houden? Dan is een herlaadkaart de oplossing.

Base kortingscode - ontvang gratis €15 belwaarde op Base.be

Base kortingscode - gratis €15 belwaarde

Base ID

BASE Promoties

Met de huidige prijzenoorlog die er gaande is in wereld van providers heeft BASE op dit moment top promoties. Ontdek snel deze BASE promoties, maar sowieso een mooie korting dankzij onze Base Kortingscode!