Belgacom promoties & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Belgacom promoties

Nu een top promo! Bespaar met de Belgacom promoties, bestel je nu online een Belgacom pack dan krijg je €100 online korting!
 
 

Belgacom promo

Met deze Belgacom online promo op packs bespaar je nu op de combinatie van meerdere Belgacom diensten. Nieuwe internet klanten genieten van gratis installatie. Dat levert je een korting op van €129! Plaats je bestelling zeker online want zo krijg je een bijkomende korting van €100.

De decoder krijg je de eerste 6 maanden volledig gratis, dat levert je nog eens een korting op van €48. Kortom het loont de moeite om even een kijkje te nemen, zo ontdek je ook het beste welke pack er bij jou past.

Er zijn ook nog andere Belgacom promoties die de moeite zijn om even te bekijken.

Belgacom promoties
Ontdek de Belgacom promoties

Balgacom packs

De Belgacom packs is een pakket waar meerdere diensten worden gecombineerd. Hierdoor is de prijs die je betaalt veel lager dan elke dienst apart aan te schaffen. Je combineert zo digitale televisie, internet, vast en mobiel bellen. Dit allemaal een voordelig tarief.

Je hebt 3 verschillende Belgacom packs: start, comfort en maxi pack. Afhankelijk van je noden is er zeker een pack op jouw maat. Zoals eerder vermeld het is belangrijk dat je je bestelling online plaatst, op die manier geniet van gratis installatie en dat levert je een besparing op van €129! Bestel dus op Belgacom.be!

Belgacom promo
De Belgacom packs

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwste Belgacom promoties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten.