Bellewaerde promocode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Bellewaerde promocode
Bestel nu je Bellewaerde tickets online en doe dit aan het scherpste tarief. Vergeet de lange wachtrijen en bestel online!

  Bellewaerde tickets online

  Je tickets voor een pretpark online bestellen kan heel voordelig zijn. Regelmatig kunnen we unieke promo’s bemachtigen en deze leveren je een mooie korting op. Tevens kan je soms met een Bellewaerde Promocode van extra korting genieten. Indien we een kortingscode ter beschikking hebben, dan plaatsen we deze steeds op deze pagina.

  Maar hoe ruil je nu zo een promocode in op de webshop van Bellewaerde?

  • Ontdek de laatste kortingscode via onze website
  • Kies je tickets op de webshop van Bellewaerde
  • Bij het selecteren van de tickets en de datum kan je promocode invoeren
  • Klik het tabje promocode open en plak de code, bevestig met een click op 'ga'

  Met deze simpele stappen valideer je een Bellewaerde promo code.

  promocode Bellewaerde

  Bellewaerde: het park

  Een dag Bellewaerde Park dat staat garant voor een dag avontuur. Prachtige attracties voor de hele familie, maar wat hen uitzonderlijk maakt, is de bijzonder avontuurlijke dierentuin vol leeuwen, tijgers, apen én een complete Afrikaanse Savanne. De prachtige natuur is een niet te missen ervaring.

  In Los Piratas wachten de piraten je op, duik spectaculair naar beneden op de bekende Niagara Splash(aanrader), of beleef een vrije val op de Screaming Eagle. Bellewaerde is echt een park voor iedereen, jong of oud, iedereen zal er zich kunnen amuseren. Nieuw is ook de achtbaan, Huracan. Hier vlieg je door prachtige Mexicaans decor.

  Ben je overtuigd en je wil naar Bellewaerde gaan? Boek zeker je tickets online. Dit voor 2 duidelijke redenen, geen lange wachtrijen meer en vooral je kan tot €5 besparen per ticket.


  Welke beoordeling geef je Bellewaerde?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 7 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Bellewaerde gemakkelijk op volgende manier:

  Tel: +32 (0)57 46 86 86
  info@bellewaerde.be

  Op de webshop van Bellewaerde kan je betalen met:

  Meer promo codes en kortingen

  Nog van meer kortingen genieten? Op de hoogte blijven van de laatste Bellewaerde promo code? Voeg Promo-Code toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo up-to-date met de laatste unieke kortingen.