BlackPools waardebon & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
BlackPools waardebon

Momenteel hebben wij 4 BlackPools kortingscodes, hiermee krijg je tot 20% korting op je bestelling.

Kortingscode: Blackpools

Met een BlackPools waardebon verkrijg je tot 20% extra korting op je bestelling. Met een klik op de oranje knop hierboven, komen de codes te voorschijn. Kopieer één van deze kortingscodes en gebruik deze bij je bestelling. In het overzicht van je winkelmandje kan je de code plakken en activeren door een klik op ‘toevoegen’.

Blackpools waardebon
Valideer je Blackpools waardebon

In volgorde kort even toelichten welke code welke korting oplevert:

  • 10% korting op producten: Dura 7 – Dura 10 – Dura 13
  • 10%  korting Robot Vortex 1
  • 20% korting op producten: Dura 18 – Dura 22 – Dura 22T – Dura+ 10 – Dura+14 – Dura+ 19 – Dura+ 22T – Dura+ 30 T
  • 5% korting op Intex zwembaden

Hoe de codes ontdekken? Simpel druk op de oranje knop!

BlackPools, de zwembadspecialist

Meer en meer mensen kopen en installeren een zwembad, terecht vinden wij, ze worden steeds betaalbaarder en geef zelf toe wat is er leuker om na een zware werkdag even een frisse duik te nemen in je eigen zwembad.

Ben je op zoek naar een zwembad? Kijk dan zeker even bij BlackPools, de zwembadspecialist! Een ingebouwd zwembad of een losstaand zwembad? Beide komen ruim aanbod in het grote BlackPools assortiment.

Maar hun aanbod gaat veel verder, ze bieden ook alle mogelijke accessoires aan zoals: filters, ladders, verwarmingsproducten, pompen, reinigingsmaterialen, … Wil je een compleet zwembad met alles op en aan? Daarvoor moet je bij BlackPools zijn!

Een zwembad is er toch wat over? Maar je hebt nood aan rust en relaxatie na het werk? Dan is een bubbelbad misschien iets voor jou?

Blijf op de hoogte

Ben je tevreden met je BlackPools waardebon? Je wil er in de toekomst nog ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten.