Blurb promotiecode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Blurb promotiecode
Maak je gepersonaliseerde reisboeken, fotoboeken, kookboeken of kinderboeken dankzij Blurb! Geniet af en toe van leuke kortingen!

Korting bij Blurb

Laat je creativiteit de vrije loop met Blurb, waar je zelf boeken, fotoalbums en e-books kan ontwerpen, publiceren en zelfs verkopen. Bestel je ze in grote aantallen, dan kan je rekenen op verschillende kortingen. Maar geregeld hebben wij ook een Blurb promotiecode voor jou. Indien we zo een code ter beschikking hebben, dan voegen we ze hier meteen toe.

Hoe kan je van deze Blurb promotiecode nu juist genieten?

  • Surf naar nl.blurb.com en maak je keuze uit de ruime selectie
  • Voeg je foto's of tekst toe of kies je boek
  • Plaats je producten in je winkelwagentje
  • Log in of registreer als je een nieuwe klant bent en geef al je gegevens in
  • In stap 2 bij 'betaalwijze' vind je het kortingscodeveld waar je de code kan valideren

promotiecode Blurb

Blurb: je eigen boekmaker

Blurb werd in 2006 door Eileen Gittens uit de grond gestampt met maar 1 doel: een boek maken met eigen foto's. Tot dan bleek dat niet zo'n makkelijke opgave. Het was namelijk veel te duur om zoiets te maken. Sinds dan is het via nl.blurb.com mogelijk om onafhankelijke boeken te creëren, af te drukken en te publiceren. De boeken worden gedrukt op kwaliteitspapier met hoogstaand bindwerk. Maak je er 1, 2 of tienduizend? Het kan allemaal bij Blurb. Het baanbrekende idee van Gittens werd een succesvol platform. In totaal werden al meer dan twee miljoen boeken ontworpen sinds 2006. Dat betekent dat bijna elke minuut eentje gemaakt wordt. Zin gekregen om zelf te proberen? Maak je eigen fotoboek, kookboek, kinderboek, reisboek dankzij Blurb!

Waarom kiezen voor Blurb?

 • gratis en eenvoudig te gebruiken software
 • verkoop je boeken op je website of via Amazon
 • Boeken en magazines van hoogwaardige kwaliteit

Ontdek andere kortingen

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Blurb kortingscode en andere promoties. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en voeg Promo-Code toe aan je favorieten. Zo ontvang je wekelijks een overzicht in je mailbox.