Bobbejaanland & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Bobbejaanland

Ontdek en bestel je tickets online en krijg €3 korting per ticket!

Bobbejaanland Korting

Koop je Bobbejaanland tickets online en bespaar zo €3 per tickets! Eveneens Bobbejaanland abonnementen koop je het beste online, je bespaart online €5!

Vanaf 30 maart kan je weer genieten van dit prachtige park. Niet alleen zijn je tickets online veel goedkoper maar je hebt ook geen last van de lange wachtrijen in het park.

Ben je op zoek naar de snelste attracties, wil je even afkoelen in één van de prachtige water attracties of wil je eerder genieten van een leuke familiedag? Voor al deze dingen zit je bij Bobbejaanland op het juiste adres.

Ook de allerkleinsten hebben hun plaats in Bobbejaanland, Kinderland is een waar paradijs voor kinderen. Paardrijden, zelf een vrachtwagen besturen, zweven in de draaimolen, … kortom je kinderen beleven een fantastische tijd in Bobbejaanland!

Bobbejaanland PromoCode

Zoals vermeld, koop je tickets online met €3 korting, maar tevens proberen we jullie een Bobbejaanland PromoCode aan te bieden. Met deze code kan je nog een extra korting krijgen op je tickets. Zo geniet je nog meer van een fantastische ervaring in een prachtig en veelzijdig pretpark.

Dizz

Dizz is de meest recente attractie, 360 graden draai je rond en dat terwijl je in een karretje heen en weer wordt geschud tussen bomen en dat op een duizelingwekkende hoogte van 17 meter en aan een snelheid van 55 kilometer per uur! DIZZ! De ultieme adrenaline kick van Bobbejaandland!

Bobbejaanland promocode - €3 korting

Bobbejaanland promocode

Wildwaterglijbaan

De beste manier om te verfrissen tijdens een al dat plezier is een ritje op de wildwaterbaan. Een leuk parcours waar je niet droog uitkomt! Fantastisch voor jong en oud!TelegraafTickets.nl