BoerenBed promotiecode & kortingen

Geschreven door Ana.
BoerenBed promotiecode
Wil je graag eens kamperen met wat meer luxe? Kies dan voor een glamping vakantie van BoerenBed. Ontdek snel de promoties achter de groene knop!

Aanbiedingen bij BoerenBed

Zou je graag eens luxueus gaan kamperen? Boek dan nu een vakantie op BoerenBed.nl en logeer bij een boer in een prachtige luxe-accommodatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het opzetten van je tent, een slechte nachtrust door een lekke luchtmatras, minder voedzaam eten… Zij voorzien namelijk goede matrassen, volledig uitgeruste keukens, een (eigen) douche en toilet. Heb je al zin in dit nieuwe avontuur? Boek dan snel een vakantie op BoerenBed.nl! Bovenop alle luxe bieden ze ook regelmatig promoties aan. Indien zij een promotiecode toevoegen aan hun website, dan voegen wij ze ook hier toe. Ontdek snel de BoerenBed promotiecode achter de groene knop!

Zo moet je de BoerenBed promotiecode gebruiken:

  • Surf naar de site via onze groene knop
  • Kies je favoriete accommodatie
  • Kies je gewenste periode
  • Vul je promotiecode in op de reservatiepagina

Boerenbed promotiecode

BoerenBed: de leukste glamping vakantie

Bij BoerenBed kan je kiezen uit maar liefst 60 locaties om je glamping vakantie door te brengen. In de volgende landen kan je terecht voor je BoerenBed vakantie: Nederland, België, Engeland, Schotland, Ierland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Bij BoerenBed kan je slapen in een:

  • Boerenbed tent
  • Heerenboer tent
  • Houten vakantiehuisje

Daarbovenop is een vakantie bij hen zeer uniek omdat jong en oud zich steeds kunnen amuseren. Zo is het voor de kinderen een van de veiligste vakanties, omdat zij in een rustige en prachtige omgeving kunnen spelen. Daarnaast worden er ook vaak spelletjes en activiteiten georganiseerd op de boerderij. Ben je overtuigd? Geniet dan nu van de BoerenBed promotiecode en boek je glamping vakantie aan de voordeligste prijs!

Welke beoordeling geef je BoerenBed?
4 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van BoerenBed gemakkelijk op volgende manier:

Tel. +31 528 229440
E-mail: info@boerenbed.nl

Op de webshop van BoerenBed kan je betalen met:

Promoties en kortingen bij Promo-code

Genoten van je overnachting(en) bij BoerenBed? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Facebook en kom regelmatig langs voor alle BoerenBed deals!