Bookadoo kortingscode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Bookadoo kortingscode

Bij Bookadoo vind je leuke, originele boeken die je als geschenk kan geven. Bij Promo-Code ontdek je soms een leuke kortingscode die je korting geeft op jouw aankopen bij Bookadoo.
 

Korting bij Bookadoo

Geef eens een origineel cadeautje: een boek bijvoorbeeld. Maar niet zomaar een boek een gepersonaliseerd boek waarin de ontvanger zelf de hoofdrol speelt. Deze boeken kan je laten maken online bij Bookadoo. Er zijn exemplaren voor jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Ontdek het dus snel. En soms kan je bij ons een Bookadoo kortingscode ontdekken.

De kortingscode voeg je als volgt toe:

  • Ga naar Bookadoo.com en selecteer het product dat je wilt
  • Je kan telkens een voorbeeldversie van het boek doorbladeren
  • Als je tevreden bent klik je op ‘bestellen’
  • Nu moet je een foto kiezen en uploaden. Bookadoo zal zelf deze foto bewerken zodat het hoofd mooi in het boek past
  • Nadien kan je de aanhef en het voorwoord personaliseren
  • Vul nu jouw adresgegevens in en klik nadien op ‘Naar besteloverzicht’
  • Onder het verzendadres en -opties, kan je de Bookadoo kortingscode invullen
  • Vergeet niet te klikken op ‘Voeg coupon code toe’

 

Kortingscode Bookadoo

Bookadoo: Geef eens een boek cadeau..

Op Bookadoo kies jij een boek dat je wilt schenken aan iemand, jij kiest het boek en Bookadoo zorgt voor de rest. Zo heb jij een leuk gepersonaliseerd boek om als geschenk aan iemand te geven. En niet alleen de teksten zijn gepersonaliseerd in het boek. Ook een foto wordt verwerkt op elke pagina van het boek. En er zijn ook magazines: De FunnyMagazines tovert Bookadoo om in je eigen glossy en naast de redactionele artikelen worden ook de advertenties voorzien van de foto die jij gekozen hebt.

Bookadoo plaatst niet zomaar een fotootje. Het knipt zorgvuldig het hoofd uit de foto en plaats deze op het model in het boek. Zo heken je jezelf, vriend, partner of kind en wordt je het middelpunt in je eigen verhaal.

Kortingscode Bookadoo

 

Meer kortingscodes en leuke promoties

Wil jij graag een Bookadoo boek cadeau doen en ontvang je dan ook graag een Bookadoo kortingscode? En blijf jij graag op de hoogte van andere kortingen en acties bij grote online webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten, volg ons op Facebook en zo ben jij altijd up-to-date met de laatste promoties en actiecodes.