Boudewijn Seapark promocode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Boudewijn Seapark promocode
Ontdek regelmatig leuke acties voor Boudewijn Seapark achter de groene knop. Bestel online je tickets en geniet zo van voordelige prijzen!

  Boudewijn Seapark acties

  Boudewijn Seapark is een referentie in West-Vlaanderen. Het kleine park is het meest van al bekend om haar Dolfinarium. Twee keer per dag kan je in het theater terecht voor een spetterende dolfijnenshow. Als je online je tickets koopt dan betaal je minder dan ter plaatse en bovendien vermijd je de lange wachtrijen aan de kassa’s. Soms is er ook een Boudewijn Seapark promocode beschikbaar. Met die code krijg je nog meer korting op je tickets.

  Hoe moet je nu die kortingscode gebruiken?

  • klik op de website op 'Koop tickets online'
  • je komt in een nieuwe pagina terecht
  • kies je gewenste ticket (fotosessie met dolfijnen, ontmoeting met dolfijnen of ticket Boudewijn seapark)
  • klik onderaan op de link 'Heb je een promocode? Klik dan hier'
  • je komt op een nieuwe pagina terecht waar je de Boudewijn Seapark promocode kopieert en de captcha juist overtypt
  • klik op 'volgende'
  • ga verder door in het bestelprocesacties boudewijnpark

  Boudewijn Seapark: alles voor een dolfijne dag

  Boudewijnpark is een pretpark waar iedereen plezier beleeft. Zo is er voor elke leeftijd en wel iets leuks te vinden. Het grootste voordeel van Boudewijn Seapark is dat er ook een winteraanbod is. Tijdens de wintermaanden kan je terecht in Bobo's Indoor, een grote overdekte speeltuin waar jonge en oude kindjes zich urenlang in kunnen bezighouden of op de overdekte ijspiste. Voor de ouders is er voldoende ruimte om te zitten en ondertussen iets te eten en te drinken.

  Tijdens de zomermaanden is het hele park geopend. Al is het wat verouderd, het is nog steeds leuk om een bezoekje te brengen met hele jonge kindjes. In het park zijn er 2 restaurants en zijn er ook verschillende grote speeltuinen. Tijdens je bezoek aan het park kan je een show met de zeeleeuwen of de zeehondjes meepikken.

  De topattracties in het Boudewijn Seaparkpark zijn ongetwijfeld de Bobo's Aquasplash, een waterparadijs met verschillende glijbanen en andere speeltuigen en de Orca Ride, een grote rollercaoster.

  Je bezoek aan Boudewijn Seapark sluit je sowieso af met een bezoek aan het Dolfnarium en de spetterende dolfijnenshow, altijd een toppertje!

  Welke beoordeling geef je Boudewijn Seapark?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 5 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Boudewijn Seapark gemakkelijk op volgende manier:

  Tel: +32 (0)50 / 38.38.38
  info@boudewijnseapark.be

  Op de webshop van Boudewijn Seapark kan je betalen met:

  Meer kortingen en promoties

  Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Boudewijn Seapark promocode en andere acties? Kortingen en promoties van andere webshops? Schrijf je in voorde nieuwsbrief van promo-code en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox!