Brievenbusbloemen vouchercode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Brievenbusbloemen vouchercode

Bloemen blijven een cadeau dat zeer veel mensen geven en veel mensen graag krijgen. Bij Brievenbusbloemen schenk je op afstand een mooi paar bloemen aan wie je maar wilt. En als je vaak op Promo-Code komt kijken, schenken wij jou soms een speciale Brievenbusbloemen vouchercode.

Korting bij Brievenbusbloemen

Geschenken geven is zeer leuk, maar ze krijgen is nog leuker. Verras daarom iemand met een mooi boeketje bloemen en maak je geliefde, familie of iemand anders blij. Blijf je liever anoniem bij het sturen van je bloemen? Ook dat is mogelijk. En het leuke aan de bloemen bij Brievenbusbloemen, het pakje past gewoon in de brievenbus. Dus de ontvanger hoeft niet eens thuis te zijn en op de doos kan je nog een leuke boodschap achterlaten. Wij hebben af en toe een Brievenbusbloemen vouchercode en dan delen wij die op deze pagina met jou.

Deze code invoeren is zeer makkelijk

  • Ga naar de website van Brievenbusbloemen door op onze oranje knop te klikken
  • Kies eerst de bloemen die je wilt schenken
  • Nadien kies je de verpakking
  • Bij de volgende stap kan je kiezen om jouw naam en een boodschap in te geven en ga dan verder
  • Nu kan je onder ‘uw gegevens’ die brievenbusbloemen vouchercode invullen

Vouchercode Brievenbusbloemen

Meer dan een kaartje

Met Brievenbusbloemen zend je meer dan een kaartje. Je stuurt een leuke box, die trouwens perfect in de brievenbus past, vol met bloemen. De bloemen gaan niet kapot tijdens hun reis per post. Ze zijn namelijk verpast in een unieke folie waardoor ze zonder water vers blijven. Eenmaal op hun bestemming blijven de bloemen nog een week goed in een vaas.

Ook voor bedrijven zijn Brievenbusbloemen een handig middel voor een originele mailing, marketingactie, bedankje of sorry te zeggen. Vergeet je regelmatig een verjaardag? Geef dan alle belangrijke verjaardagen door aan Brievenbusbloemen en daar verzorgen ze alles voor jou.

Meer kortingscodes en leuke promoties

Zou je graag een bloemetje sturen naar iemand maar wil je eerst een Brievenbusbloemen kortingscode ontvangen? Of krijg je graag kortingscodes van andere webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten en wij houden je zo op de hoogte van de laatste nieuwe promoties.