Brillen24 couponcode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Brillen24 couponcode

Nu op elke bestelling verkrijg je met de Brillen24 couponcode een korting van €5! Ontdek de kortingscode en bespaar!
 
 
 

Korting bij Brillen24

Bij Brillen24 geniet je steeds van lage prijzen, met de promoties van Brillen24 verkrijg je zelfs nog tot 25% korting.

Maar wist je dat je met een Brillen24 couponcode van een extra korting kan genieten? Op dit moment is zo een kortingscode goed voor een korting van €5.

Hoe moet je nu zo een couponcode van Brillen24 omruilen tot een korting?

Zoek eerst de gewenste producten en voeg deze toe aan je winkelmandje. In stap 4’betaling en levering’ van het bestelproces heb je de mogelijkheid om een Brillen24 couponcode te plakken en te valideren. Plak de actiecode en druk op ‘coupon gebruiken’, zo simpel is het!

Couoncode Brillen24

Brillen24.be: brillen aan een unieke prijs

Bij Brillen24 bestel je makkelijk een montuur met glazen op sterkte en dit aan een scherpe prijs. Enkelvoudige brillen bestel je al vanaf €39! Wilt u een bril met multifocale glazen, dit kan al vanaf €149.

Brillen24 is actief in 6 Europese landen en vormen een team van gepassioneerde opticiens, hierdoor leveren zij je een optimale service op maat aan.

Bent u niet tevreden van je bril? Dan kan je de bril binnen de 30 dagen terugsturen en Brillen24 betaalt je het bedrag terug.

webshops brillen24

Couponcodes en promoties

Bij je volgende aankoop genieten van de laatste nieuwe Brillen24 couponcode? Op de hoogte blijven van andere kortingscodes en unieke promoties? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en mis zo nooit nog een leuke korting!