Bubblebum kortingscode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Bubblebum kortingscode
Ontdek Bubblebum en verplaats je veilig met je kids!

Bubblebum kortingen

Ken jij Bubblebum al? Het is een veilig en zeer handig systeem om je kids te vervoeren. Bubblebum is superhandig en kan je online kopen aan een prijsje. Soms is er een Bubblebum kortingscode beschikbaar waarmee je extra korting krijgt op je aankoop. Wil je op de hoogte blijven van die kortinscode? Hou dan deze pagina in de gaten!

Hoe moet je de kortingscode gebruiken?

  • kies jouw gewenste product op de site van Bubblebum
  • plaats in de winkelwagen
  • onderaan je besteloverzicht kan je de Bubblebum kortingscode kopiëren
  • klik op 'kortingscode gebruiken' om de code toe te passen
kortingscode bubblebum

Bubblebum: veilig onderweg met je kids

Bubblebum is een autostoelverhoger voor kindjes vanaf 4 jaar. Het zitje weegt slechts 500 gr en blaas je op om te gebruiken. Het grote gemak van Bubblebum is dat je het overal makkelijk kan meenemen in je tas en dus ook overal kan gebruiken. Het is, in tegenstelling tot andere autostoeltjes, slecht 32 cm breed en past dus overal makkelijk tussen. De  Bubblebum booster is ideaal voor carpoolende ouders, meerdere kindjes op een rij, op vakantie, in de taxi of huurauto's. Weg met de zorgen over de veiligheid van je kind in het verkeer!

Naast de Bubblebum booster, is er sinds kort ook de Bubblebum Sneck , een reiskussentje dat je op 3 manier kan gebruiken. Je bevestigt het kussentje langs de autogordel of je rolt het makkelijk op om tegen aan te liggen. Hangende hoofdjes bij slapende kindjes? Niet meer met de Bubblebum Sneck!

De Bubblebum Junkie is dan weer de ideale auto-organiser. Je plaatst het tussen twee autostoelen of zitverhogers, maakt het vast met de gordel en je kids kunnen genieten van een zorgeloze en veilige trip. Een ipad-houder, een uitklapbaar tafeltje, plek voor drinkbekers en opbergruimte voor speelgoed. Met dit Bubblebum product ben je goed vertrokken!

Waarom Bubblebum kopen?

  • perfect voor alle soorten reizen
  • makkelijk mee te nemen
  • veiligheid voor je kids
  • makkelijk online bestellen

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Bubblebum kortingscode en andere acties? Promo codes en promoties van andere webshops? Schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code en krijg wekelijks een overzicht van de beste promoties in je mailbox.