Center Parcs actiecode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Center Parcs actiecode
 
Boek nu je vakantie bij Center Parcs en en geniet nu tot 20% vroegboekkoring en 4 GRATIS activiteiten! Ontdek het en bespaar nu!

Kortingen bij Center Parcs

Hoe kan je voordelig van een CenterParcs vakantie genieten? Boek voordelig dankzij de sterkte vroegboekkortingen. Maar tevens ontvangen wij regelmatig een CenterParcs actiecode, met zo een kortingscode verkrijg je een leuke extra korting op je online reservatie. Indien wij een actiecode ter beschikking hebben dan voegen we ze toe aan deze pagina.

Maar ook zonder een Center Parcs actiecode kan je genieten van mooie kortingen. Via de groene knop bovenaan dit artikel ontdek je de scherpste last minutes.

Een andere topactie is de actie die je tot 20% vroegboekkorting* geeft+ 4 activiteitencadeaus. Zo kan je gratis 4 leuke activiteiten beleven.

* Vroeg je verblijf boeken kan makkelijk een besparing opleveren:

 • 2 maanden op voorhand: 10% korting
 • 4 maanden op voorhand: 15% korting
 • 6 maanden op voorhand: 20% korting

Zit er in je gezelschap iemand jonger dan 13 jaar of iemand ouder dan 55? Dan krijg je nog eens 20% extra korting, dit bovenop de verkregen vroegboekkorting. Een andere tip is, indien mogelijk kom op een rustig moment. Het eerste weekend en het laatste weekend van een schoolvakantie zijn meestal voordeliger.

Boek je voor één week buiten de schoolvakanties, dan betaal je slechts 5 dagen en dus krijg je 2 dagen gratis! Boek je één week tijdens een schoolvakantie dan krijg je 1 dag gratis.

Indien je een CenterParcs actiecode hebt bemachtigd, hoe moet je deze actiecode inruilen voor een extra korting?

 • Zoek eerst de gewenste vakantie
 • Start het boekingsproces
 • In stap 5 'betaling' kan je actiecode invullen
 • Plak de CenterParcs actiecode en valideer met een click op 'berekenen'

Actiecode CenterParcs.be

Waarom moet je nu naar Center Parcs trekken?

 • Beleef fun, actie en entertainment met de kinderen!
 • Kom heerlijk ontspannen in het subtropisch zwemparadijs
 • Geniet van de mooie natuur tijdens deze wintermaanden
 • Ontdek de vele indoor en outdoor activiteiten
 • De sterke promoties en kortingen

Vind je toch niet de gewenste verblijfperiode bij Centerparcs? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van SunParks.

Center Parcs: leuke vakanties en dichtbij

De Center Parcs parken bieden je steeds een leuke vakantie en dit dichtbij huis. Maar wat zit er nu allemaal inbegrepen in de prijs:

 • Een leuke cottage midden in de natuur
 • Onbeperkt toegang tot de zwembaden
 • Vele kinderactiviteiten
 • Toegang tot de Market Dome
 • Eindschoonmaak van je cottage

Welke cottages kan je allemaal verwachten?

Er zijn heel wat soorten vakantiehuisjes, maar de meest originele zijn toch wel de boomhutten, enkel te vinden in CenterParcs Bispinger Heide (Duitsland)en de woonboten, te vinden in De Kempervennen (Nederland) en Bispinger Heide (Duitsland). Beide hebben VIP Services en zijn voor max. 4 personen, ideaal voor kleine gezinnen.
Reis je met kinderen, dan zijn de originele kindercottages een aanrader. Deze hebben een volledige metamorfose ondergaan en hebben zelfs een kinderspeelkamer en een buitenspeelhut met privé glijbaan en afgebakend terras met ligzetels voor de ouders, zodat zij ook even kunnen ontspannen als de kinderen aan het ravotten zijn.

Center Parcs review

Ingestuurd door A. Werbrouck: "Zelf heb ik al genoten van korting dankzij de kortingscode van promo code. We hadden hierdoor een paar activiteiten gratis en 15% vermindering. We trokken naar CenterParcs De Kempervennen in januari en toen lag er een dik laagje sneeuw, wat het nog veel gezelliger maakte. We hadden een slede gekocht en verplaatsten ons op een plezierige manier. We waren met een groep van 12 personen, dus huurden we gedurende een weekend 2 huisjes. Dat was ideaal. We hadden de huisjes naast elkaar wat geen probleem gaf om iets af te spreken. Zo gingen we veel zwemmen in het subtropisch zwembad en dat terwijl het buiten ijskoud was. Een unieke ervaring als je aan +25°C kan zwemmen met uitzicht op sneeuw. Er is zelfs een indoor sneeuwcenter in de buurt van Center Parcs De Kempervennen. Het was een leuk weekend met al die vrienden in en toffe omgeving. We doen dit zeker nog eens opnieuw."

Tevens genoot ik zelf van een leuke korting dankzij een CenterParcs actiecode!

Welke beoordeling geef je Center Parcs?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 8 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Center Parcs gemakkelijk op volgende manier:

070 224 900 (€ 0,30 p/m)

E-mail : customercontactcenter.benl@groupepvcp.com

Op de webshop van Center Parcs kan je betalen met:

Meer actiecodes en leuke aanbiedingen

Wil je steeds op de hoogte blijven van de laatste Center Parcs actiecode? Wil je nooit een leuke Center Parcs actie of aanbieding missen? Schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief of volg Promo-Code via Facebook!