Chocoladebox couponcode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Chocoladebox couponcode

Chocoladebox.be

Chocoladebox.be, dat zijn lekkere en ambachtelijke pralines van pure Belgische chocolade van top kwaliteit. Chocoladebox gebruikt de chocolade van ‘Callebaut’, die zij verwerken tot lekkere pralines.

Zoek je een leuk geschenk, een relatiegeschenk of wil je gewoon zelfs smullen van lekkere pralines neem dan een kijkje op Chocoladebox.be! Jouw eigen pralines met jouw eigen logo, dit kan perfect. Je kiest zelf een variëteit aan pralines en het doosje waarin je de pralines wil verpakken.

Alle verpakkingen zijn gemaakt om makkelijk te kunnen vervoeren en te leveren, zo kan je bestelling in de bus gestopt worden en hoef je dus niet thuis te zijn om je bestelling in ontvangst te nemen.

Enkele kenmerken:

  • Pure Belgische chocolade
  • Ambachtelijke pralines
  • Veilig bestellen & betalen
  • Gratis levering
  • Binnen 48 uur bezorgd (voor 15u besteld)

Korting bij Chocoladebox

Wij van Promo-Code.be doen er alles aan om jullie van een Chocoladebox couponcode te voorzien, met deze kortingscode verkrijg je een extra korting op je bestelling.

Eénmaal deze couponcode bemachtigd dien je deze te valideren op Chocoladebox.be, op de overzichtspagina van je winkelwagentje plak je de code en druk je op ‘Couponcode gebruiken’, op die manier wordt onmiddellijk je korting verrekend.

Chocoladebox couponcode
Valideer je Chocoladebox couponcode

Blijf op de hoogte

Wil je als eerste een nieuwe Chocoladebox couponcode ontvangen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten!