Crowne Plaza offers & kortingen

Geschreven door Sara V.
Crowne Plaza offers

Op business trip of liever op vakantie: vind leuke hotels bij Crowne Plaza. Ontdek nu de aanbiedingen: bespaar tot 20% door te kiezen voor de breakfast  rate of boek je hotel op voorhand en bespaar tussen 10 en 30%.

Korting bij Crowne Plaza

Vakantie gepland maar nog geen geschikt hotel gevonden? Meestal vind je leuke promoties en Crowne Plaza offers:

  • Best flex met ontbijt: het is de belangrijkste maaltijd van de dag en daarom moet je er ook extra van genieten. Kies de allerlekkerste dingen aan de ontbijttafel met deze formule.
  • Vroegboekkorting: bespaar tot 30%
  • Zomerpromoties: bespaar toto 30%
  • Best flexible rate: ideaal voor last minute business trips. Geniet van de flexibele formule waarbij je jouw reservatie nog kan aanpassen of annuleren
  • Exclusieve Las Vegas aanbiedingen

crowne plaza off

Slaap beter dankzij Crowne Plaza

Crowne Plaza maakt deel uit van de InterContinental Hotels Group en bezet hotels voor vakanties, business reizigers en meetings.  Crowne Plaza heeft meer dan 392 hotels in 52 landen. 98 hotels staan nog op de planning voor de toekomst. Nog niet beslist waar je naartoe wil? Dan kan je gebruik maken van de reisinformatie om je vakantie te plannen. Londen, Chicago, New York of Rome? Vind het perfecte hotel met de Crowne Plaza offers! Je hebt de keuze uit luchthaven hotels, hotels aan het strand of zelfs diervriendelijke hotels.

Meer aanbiedingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwe Crowne Plaza offers? Voeg Promo-Code toe aan je favorieten of schrijf je in op onze nieuwsbrief om de nieuwste promoties te ontvangen in je mailbox.