Dag Allemaal abonnement & kortingen

Geschreven door Sara V.
Dag Allemaal abonnement
Kies nu voor een Dag Allemaal abonnement en geniet van heel wat voordelen. Je krijgt bij je keuze een leuk geschenk dus wees snel en klik op de groene knop voor meer info!

  Korting bij Dag Allemaal

  Interviews met BV’s, weetjes, fotoalbums, columns, puzzels, tv-gids: je vindt het iedere week in Dag Allemaal. Vaak word je nog verwend met leuke spaaracties en cadeaus. Koop je regelmatig Dag Allemaal of heb je interesse? Dan kies je misschien beter voor een Dag Allemaal abonnement. Dat is voordeliger want je krijgt er altijd een leuk geschenk bij: een Huawei Y5 II, Nescafé Dolce Gusto of een Domo Deli Fry.

  Dag Allemaal: zoveel te vertellen

  Blijf op de hoogte van al het nieuws uit BV-land dankzij Dag Allemaal. Je kan elke dinsdag genieten van de laatste nieuwe weetjes over BV’s en andere celebs, uitgebreide interviews, fotoalbums, columns en een uitgebreide tv gids. Dankzij Dag Allemaal ben je elke week weer mee met de nieuwste gebeurtenissen. En als hij helemaal uitgelezen is, dan kan je je toeleggen op de vele puzzels achteraan. Regelmatig ontvang een leuke kalender, een kookboek, doeboeken of kan je kans maken op tickets van voorstellingen of optredens. En in de Dag Allemaal webshop kan je terecht voor kookgerief, boeken, muziek, series en spullen voor de kinderen.

  Voordelen van een Dag Allemaal abonnement:

  • 7 dagen op 7 u favoriete magazine digitaal op tablet en smartphone
  • Elke dinsdag ontvang je de papieren versie
  • Meer dan 1,6 miljoen lezers
  • Dag Allemaal kortingen
  • Leuke spaaracties
  Welke beoordeling geef je Dag Allemaal?
  3 ster(ren) gebaseerd op 10 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Dag Allemaal gemakkelijk op volgende manier:

  Via het online formulier op de website.

  Op de webshop van Dag Allemaal kan je betalen met:

  Meer kortingen en promoties

  Ben je geïnteresseerd in een Dag Allemaal abonnement? Bestel dan nu via onze groene knop en geniet van heel wat voordelen! Ontdek ook achter de groene knop de leukste acties te verbonden zijn aan een abonnement.