De Krim aanbiedingen & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
De Krim aanbiedingen

Zoek je vakantiehuis, appartement, bungalow, camping of andere accommodatie op De Krim en geniet van de vele aanbiedingen tot 25% korting of krijg je de derde nacht gratis. Ontdek het snel via de oranje knop.

Korting bij De Krim

Wil je er even tussenuit met het gezin of met vrienden? Of liever een gezellig uitje met z’n twee in het weekend? Voor al jouw noden biedt vakantiepark De Krim een ruime keuze aan verblijven. Zo zijn er bungalows, chalet, luxe vakantiehuizen, appartementen, landhuizen, campings, hotels en veel meer. Het vakantiepark De Krim is een van de best uitgeruste vakantieparken van Texel, het grootste Nederlandse waddeneiland.

Verblijf je liever niet in een vakantiepark. Dan kan je op de website van De Krim nog andere verblijfplaatsen vinden aan mooie prijzen. Met een klik op de oranje knop kom je direct terecht op de pagina met aanbiedingen van De Krim. Hier zal je mooie aanbiedingen vinden. Enkele voorbeelden van reeds geplaatste De Krim aanbiedingen:

  • Deal: 25% korting op uw zomervakantie
  • Deal: € 89 per nacht in hotel Molenbos
  • Deal: 3e nacht gratis in de unieke hotelchalets van De Krim
  • Deal: Gratis bootreis als je 3 maanden voor aankomst reserveert
  • Vele andere De Krim aanbiedingen kan je vinden via de oranje knop

Aanbiedingen De Krim

De Krim: jouw vakantieverblijf op Texel

De Krim werd opgericht in 1969 door een groep Texelaars die aan de toeristen een mooi vakantiepark wouden aanbieden waar ze tot rust kunnen komen en kunnen genieten. Wat begon als een camping groeide al snel uit tot een groot vakantiepark met hotels, chalets, bungalows en veel meer. Texel en De Krim zijn zo onlosmakelijk met elkaar verbonden

De laatste jaren heeft men fors geïnvesteerd in een verbetering van de centrale faciliteiten van De Krim en kwam er ook een uitbreiding van de accommodaties. Zo kan De Krim zich op vele vlakken meten met de beste vakantieparken in Nederland.

Screenshot De Krim

Meer kortingscodes en leuke promoties

Ontvang je graag meer informatie rond de De Krim aanbiedingen? Of krijg je graag de laatste nieuwe kortingen en promoties? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten, volg ons op Facebook of bezoek regelmatig onze website. Wij houden je dan op de hoogte van de nieuwste promo’s en codes.