Dell kortingen & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Dell kortingen

Zoek je extra kortingen voor Dell dan kan dat via een Dell waardebon of een Dell kortingscode zoals ze bij ons in België het noemen. Wij hebben tot zelfs meer dan Dell 10 codes!

Dell Waardebon

Een laptop kan soms een heel dure aankoop zijn en dan zoek je graag kortingen. Wel dankzij promo code kan je extra voordelen halen dankzij de verschillende waardebonnen onder de oranje knop. Deze komen te voorschijn als je op de knop drukt. Wij openen dan alvast de beste promoties voor jou, op het vorige venster staan alle kortingcodes die momenteel actief zijn. Wij updaten de dagelijks de codes.

Zo ziet het veld er uit voor je kortingscode

Eenmaal je bestelling in je winkelmandje zit kan je een kortingscode in dit veld invullen

Kopen van een Dell

Een Dell kopen en samenstellen kan het gemakkelijkst online via de webshop van Dell.com, vroeger als er veel mensen aan het configureren waren ging de site iets minder vlot. Maar tegenwoordig lijkt alles veel sneller te gaan en kwamen we tijdens dit schrijven geen problemen meer tegen in tegenstelling van een aantal jaren geleden. Wanneer je iets koopt, een laptop, printer, tablet, enz kan je altijd terecht bij de online chat productadviseur of je kan ook bellen voor hulp. Al lijkt alles redelijk logisch op dell.be.

Meestal zijn er Dell Deals voor kortingen

Klik op de oranje knop bovenaan dit artikel en ontdek de promoties

Laptop, printers en desktops ervaringen

Op mijn vorig werk bestelden we veel Dell PC’s en ook de monitors kwamen via paletten toe. Dus qua ervaringen met deze computerfabrikant kan ik wel zeggen dat ik er veel van heb.
Per 100 artikels kwamen er niet veel terug voor herstelling en als er iets bekeken moest worden, kwamen ze vrij snel na een telefoontje. Deze hersteller van Dell stak ter plaatse zelfs bv moederborden en andere hardware. Dus meestal was alles snel opgelost ook al moest dat niet veel gebeuren. Niet vergeten dat deze computer enorm veel verkocht worden en er is altijd een heel kleine percentage een productiefout kan bevatten.

Monitor

Zelf had ik een 30 inch monitor van Dell op mijn Mac Pro, de prijs was enorm goedkoop in vergelijking met die van Apple. De kleuren (voor het grafische heel belangrijk) waren zeker en vast goed. Het was wel een dikker scherm in vergelijking van een normale LCD maar dat was zeker geen probleem.
Van mij krijgt Dell: [starreview tpl=16]

Dell.be

Deze site kan zowel als .com als .be of dell.nl bekeken worden, telkens zie je linksbovenaan een vlagje in welk land je aan het shoppen bent. Maar doorgaans zal je terug naar dell.com doorgestuurd worden. Op die manier verlies je soms je samenstellingen en moet je opnieuw beginnen.
Het merk Dell bestaat al meer dan 28 jaar dus ervaring hebben ze wel.

Kortingscodes

Momenteel zijn er een hele hoop Dell.be waardebonnen actief maar deze zijn beperkt geldig en we kunnen maar 1 einddatum ingeven, dus wees snel en profiteer van deze korting!
Dit zijn de huidige waardebonnen die je onder de oranje knop zal vinden:
Code 1: Nu op alle Inspiron 15R en 17R laptops met zeer grote 1TB harde schijf 5% korting
Nu op alle Inspiron 15R SE et 17R SE computers 5% korting
5% korting op XPS 13 en 15 laptops en XPS 8500
20% korting op geselecteerde 23” en 24” monitoren
15% korting op geselecteerde 22” monitoren
25% korting op laser printers
25% korting op alle Dell printers

 

XPS gamma

De XPS serie is de high end van Dell. Tussen de gewone laptops en dekstops zal je soms XPS zien staan, deze zijn meestal sneller maar ook prijziger. Een must wel voor gamers of voor mensen die computers willen die het oog kunnen strelen. 😉 Zelf heb ik zo een watergekoelde gehad met RGB kleurenleds.
Bekijk hier de nieuwste laptop paradepaardje; de Dell XPS 12: