Diamanti Per Tutti kortingscode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Diamanti Per Tutti kortingscode

Je kan nu een mooi juweel kopen bij Diamanti Per Tutti met onze kortingscode en maar liefst 10% korting krijgen! Koop nu de diamanten juweel die al een scherpe prijzen staan met een stevige korting dankzij onze coupon code! In dit artikel bespreken we hoe je de code kan activeren.

Korting op juwelen

Dankzij promo-code.be kan je nu bij DiamantiPerTutti.be mooie juwelen kopen zoals halskettingen, armbanden, oorbellen en ringen en 10% korting krijgen dankzij onze Diamanti Per Tutti kortingscode!
Door een klik op onze oranje knop bovenaan dit artikel tonen wij u de actiecode en wij openen voor jou de online juwelierswinkel in een nieuw tabblad/venster.
Deze kortingscode kan je ingeven wanneer je je artikel gekozen hebt en naar je winkelmandje (shopping cart) gaat.

Zo ziet het kortingscode veld er uit bij Diamanti per tutti

Hier kan je onze kortingscode invullen die je onder onze oranje knop staat.

Online juwelen

Het grote voordeel van deze juwelierswinkel is dat je rustig alles online kan bekijken. In plaats van in een etalage naar een beperkt aanbod alles door elkaar te bekijken kan je hier rustig vanuit je luie zetel alles mooi bekijken. Door de prachtige foto’s kan je alle details goed bekijken en je weet direct alle prijzen. Was het niet wat je dacht dat het was, kan je deze binnen de 30 dagen terugzenden (behalve op maat gemaakte artikelen). Alles wordt verzekerd verzonden, en is binnen de Benelux gratis en met trackingcode. Er is sprake van een verzendingstijd van 1 à 2 werkdagen.

Online juwelen kopen kan veilig

Online juwelen kopen aan betaalbare prijzen kopen kan bij Diamanti per Tutti

Maten

Koop je een ring dan kan je snel je de vingeromtrek/ringomtrek meten door simpelweg dit A4 blad (pdf link) te printen. Je moet natuurlijk je printer instellingen op 100% laten staan.

online ringen kopen

Mooie foto's van de ringen en prachtig inzoomen is mogelijk