Disneyland Parijs stuntverkoop tot -50% & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Disneyland Parijs stuntverkoop tot -50%

Haast je slechts enkele dagen geldig! Geniet nu tot 50% korting dankzij de Disneyland Parijs Stuntverkoop!  Plan je dus een weekendje Disney? Sla dan snel je slag!
 

Disneyland Parijs stuntverkoop

Nog tot zondag kan je van super kortingen genieten, tijdens de Disneyland Parijs Stuntverkoop tot 50% korting!

Een korte verduidelijking:

  • 50% korting op een verblijf van 4 dagen / 3 nachten
  • 45% korting op je verblijf van 3 dagen / 2 nachten
  • 40% korting op je verblijf van 2 dagen / 1 nacht

Voor meer informatie en de beste promoties verwijzen we je door naar DisneylandParis.be of klik hier en ontdek de beste promoties!

Disneyland Parijs

Ontdek de wondere en magische wereld van Disney, tijdens je verblijf wordt je omringd door alle bekende Disney figuren! In het magische pretpark vind je de spannendste attracties voor groot en klein.

Tijdens vele prachtige en spectaculaire parades ontdek je alle Disneyfiguren en wordt je opgeslorpt door de leuke sfeer. Om het sprookjesverhaal volledig af te maken, raden we je aan om te verblijven in het Disney kasteel!

Verkies je toch liever een ander hotel, dan raden we je aan om een hotel te boeken dat aan het park ligt. Zo heb je steeds een transfer van/naar jouw hotel en beleef je onafgebroken van een magische tijd.

Zelfs voor de mensen die niet echt houden van wilde attracties is Disneyland Parijs een ware aanrader, de prachtige winkels, de leuke shows, de bekende figuren, de leuke sfeer, …. zorgen voor een onvergetelijke ervaring!

 

Stuntverkoop disneyland parijs

Disneyland Parijs stuntverkoop: tot 50% korting

Jouw vervoer

Uiteraard kan je de wagen nemen en zo richting Parijs vertrekken, maar wil je stressloze trip? Kies dan voor de trein. Met de Thalys ben je in een mum van tijd ter plaatste!

Waarom kiezen voor de trein richting Disneyland?

  • 8x per dag rechtstreeks vanuit Brussel
  • Kortste reistijd: 1u28
  • Voordelige Prem’s tarieven voor snelste boekers
  • Barrijtuig met dranken en snacks

Ontdek hier meer informatie omtrent Thalys of bekijk hier direct de beste prijzen en maak de Disneyland Parijs Stuntverkoop nog mooier!