Disneyland ® Paris actiecode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Disneyland ® Paris actiecode
Laat je onderdompelen in de magische sfeer van Disneyland ® Paris en bezoek het park aan de beste voorwaarden! Ontdek een hele reeks mooie aanbiedingen op de website en boek je verblijf! Je vindt alles terug achter de groene knop!

  Disneyland ® Paris korting

  In Disneyland ® Paris worden al je dromen werkelijkheid. In het grote magische park kom je alle Disney prinsessen, Donald Duck, Mickey Mouse, Pinokkio, Spider Man, Peter Pan, Winnie de Poeh, Dumbo, Nemo en veel meer Disney figuren. Disneyland ® Paris doet regelmatig interessante acties en aanbiedingen en soms is er ook een speciale Disneyland®Paris actiecode beschikbaar waarmee je nog voordeliger een bezoekje kan brengen aan het pretpark. Indien wij zo’n code hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina zodat jij er meteen kan van genieten.

  Hoe moet je nu die actiecode gebruiken?

  • Klik op de website naar de resevatiepagina
  • Rechts bovenaan klik je op 'Klik hier om je actiecode in te vullen'
  • Er verschijnt een veld waarin je de Disneyland®Paris actiecode kan kopieren
  • Klik op 'ok' en ga verder door het bestelproces
  actiecode Disneyland parijs

  Disneyland ® Paris: pure magie

  Disneyland ® Paris brengt de magie in je leven. Het park ligt op 32 km van Parijs en is het meest drukbezochte van Europa. Jong en oud geniet er met volle teugen van een verblijf en keert terug naar huis boordevol herinneringen.

  Disneyland ® Paris is een heerlijke plek voor een weekendje weg. Je kan er naartoe met het hele gezin of met vrienden en genieten van de magie en de vele attracties. Durver of dromer? In Disneyland ® Paris vind je alles: topattracties, leuke winkelstraatjes en prachtige parades.

  Laat je onderdompelen in de magische sfeer van de Disney Studios, de Indiana Jones, Adventure Isle, Pocahontas Indian Village, het Pirateneiland en veel meer. Overnachten kan je doen in het park zelf of erbuiten. De hotels in het park zijn volledig in Disneysfeer waardoor de belevenis nog magischer wordt.

  Disneyland ® Paris bestaat uit 5 grote themaparken:

  • Main Street USA: een 18e eeuws Amerikaans stadje met vele winkeltjes en leuke restaurantjes. Hier neem je de stoomtrein om de 4 andere themaparken te ontdekken.
  • Fantasyland: dé place-to-be voor de allerkleinsten met onder meer Dumbo en Peter Pan.
  • Frontierland: een park in het thema van het Wilde Westen met als topattractie de Big Thunder Mountain.
  • Adventureland: begeef je tussen de piraten en andere ontdekkingsreizigers. Hier kom je oog-in-oog te staan met Jack Sparrow en de andere Pirates of the Carribean.
  • Discoveryland: hier raadt iedereen je aan om dit deel van het park te bezoeken als het al donker is. De kleurrijke verlichting maakt dit bezoek je onvergetelijk. Hier moet je een ritje maken in Space Mountain.
  Naast de 5 grote themaparken kan je ook Walt Disney Studios Park bezoeken.
  Welke beoordeling geef je Disneyland ® Paris?
  4.5 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Disneyland ® Paris gemakkelijk op volgende manier:

  078 15 60 28 (Lokaal Tarief)

  Op de webshop van Disneyland ® Paris kan je betalen met:

  Meer kortingen en acties

  Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Disneyland ® Paris actiecode en andere promoties? Kortingen en promoties van andere webshops en pretparken? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code.be en krijg wekelijks een overzicht in je mailbox!