dmLights korting & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
dmLights korting
Geniet bij DM Lights van een hele afdeling sale artikelen! Binnenverlichting, buitenverlichting en LED verlichting: je vindt het er allemaal aan leuke kortingen! Druk op de groene knop om hiervan te genieten!

dmLights korting

dmLights is de specialist in verlichting. In hun groot assortiment vind je zeker iets wat bij je woning past. In de webshop van dmLights vind je de grootste merken zoals DeltaLight, Modular, Wever & Ducre, Philips, Alessi en Legrand. In de sale afdeling vind je gloeilampen, hallogeenlampen, LED-lampen en spaarlampen aan voordelige prijzen terug! Zo geniet je af en toe van een leuke dmLights korting!

dmLights: verlichting voor binnen en buiten

Ontdek snel de grote collectie bij dmLights: binnenverlichting, buitenverlichting of LED verlichting. Oprichter Paul De Meutter startte zo’n dertig jaar geleden in zijn garage en bouwde het bedrijf uit tot wat het vandaag is. In 2004 lanceert Jef De Meutter, zoon van Paul, een webshop. Zo konden alle producten aan heel de wereld aangeboden worden.  dmLights werd zo een van de pioniers wat betreft e-commerce in België.

Enkele voordelen van dmLights:

  • Gratis levering vanaf 100 euro (naar België)
  • Onklopbare prijzen
  • Snelle levertijden
  • Professionele service
  • Laagsteprijsgarantie


Welke beoordeling geef je dmLights?
4.5 ster(ren) gebaseerd op 2 stem(men)

Contacteer de medewerkers van dmLights gemakkelijk op volgende manier:

Tel: +32 15 25 76 68
Mail: info@dmlights.com

Op de webshop van dmLights kan je betalen met:

Meer promoties en aanbiedingen

Wil je blijven genieten van deze dmLights korting? Zou je graag kortingscodes van andere webshops ontvangen? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Promo-Code en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwe acties en codes! Iedere week krijg je in je mailbox de laatste nieuwe aanbiedingen uit Promo-Codeland!