Dressesonly.be kortingscode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Dressesonly.be kortingscode

Wij hebben een Dressesonly.be kortingscode, momenteel krijg je 10% korting extra op je shoppingbag!

Kortingscodes voor Dressesonly

Wij zoeken constant de nieuwste kortingscodes voor jou met de hoogste kortingen. Momenteel is deze 10% korting op alles en dit tot einde van dit jaar. Wij updaten dit artikel ook af en toe aan dus kom zeker voor elke bestelling even kijken. Bekijk hier de code van dressesonly.be, we openen voor jou in een nieuw venster deze kledingsite en in het huidig venster komt de promo code zichtbaar onder de oranje knop.

DressesOnly, de jurken onlineshop

DressesOnly of Dresses Only verkoopt zoals de naam het zegt enkel jurken. Dat maakt het natuurlijk voor de bezoeker overzichtelijker als je enkel zo een kledingstuk zoekt.
De verbintenis die dressesonly legt met de klanten zijn:
– Vóór 16 uur besteld: dezelfde dag verzonden
– Gratis levering vanaf €100
– Via DressesOnly kan je betrouwbaar betalen via alle soorten Belgische en Nederlandse bankkaarten of met Visa. Met deze laatste ben je trouwens altijd verzekerd.
– Past het niet of bevalt het je niet? Je mag het gratis terugsturen

Ontdek vandaag DressesOnly.be en geniet van onze promo code

Het aanbod van Dressesonly

Zoals mooie galajurken of cocktailjurken voor tijdens de feestdagen. Deze glitterjurken hebben ze in alle maten. Ook jurken in grote maten. Zelfs voor de mode in 2013 zijn ze al volop mee.
En na de bruiloftsjurken heb je de ook de zwangerschapskledij of de positiejurken.
Je leest het goed, jurken jurken en nog eens jurken dat is het enigste dat je bij Dressesonly.be kan vinden.
Mocht je op zoek zijn naar schoenen dan raden we je zeker Zalando.be aan, wij hebben daar een exclusieve kortingscode voor!

Alle merken en soorten jurken kan je vinden op DressesOnly.be

Alle soorten jurken


De merken
Een heel uitgebreid gamma aan merken hebben ze bij Dressesonly. Zoals SuperTrash, Jacky Luxury, Modstrom; Vanilia, Miss Sixty, 10 Feet, Soaked in Luxury, Ana Alcazar, Lavand, en nog veel veel meer merken die jurken maken.

Hoe de kortingscode inwisselen

Klik op deze dressesonly.be kortingscode link en bovenaan deze pagina komt de code zichtbaar terwijl we ook voor jou de site openen.
Onze code is enkel in dat venster geldig die geopend is, selecteer de rok of kleding die je wenst en ga naar je winkelmandje (deze site noemt dat leukweg; shoppingbag). In je overzicht zie je nu het veld “kortingscode” staan zoals in deze screenshot hier onder. Vul daar de promo code in en geniet van je korting.

Dit is het kortingscode veld dat je ziet op hun site, hier vul je de code in die je op promo-code.be ziet

Dit is het kortingscodeveld die je onder je shoppingbag ziet van Dressesonly.be

Extra kortingen

Je kan nog meer voordelen halen door te zorgen dat je voor minstens 100 euro bestelt. Op die manier hoef je geen verzending te betalen bij Dressesonly.be of Dressesonly.nl of haal op bij een Kiala punt.