Drogisthuis.nl coupon code & kortingen

Geschreven door Sara V.
Drogisthuis.nl coupon code
Bij Drogisthuis.nl kan je terecht voor verzorgings- en gezondheidsproducten, cosmetica, voedingssuplementen, lichaamsproducten, homepathie, huishoudelijke producten. Bovendien geniet je van een gratis levering bij een bestelling vanaf 24,95 euro.

Korting bij drogisthuis.nl

Doorheen het jaar kan je bij drogisthuis.nl genieten van tal van kortingen op hun ruime aanbod verzorgings-, gezondheids-, lichaams- en huishoudelijke producten. Maar af en toe hebben wij ook een unieke Drogisthuis.nl coupon code ter onzer beschikking. Indien we deze hebben, dan delen we ze meteen met jou via deze pagina. Hoe kan je zo’n Drogisthuis.nl coupon code nu juist valideren?

  • Ga naar de webshop van drogisthuis.nl en maak je keuze uit hun aanbod
  • voeg je gewenste product toe aan je winkelmandje
  • ga door naar 'afrekenen'
  • na het invullen van je gegevens heb je de mogelijkheid om de coupon code te valideren

drogisthuis coupon

Drogisthuis.nl: uitgebreid assortiment

Drogisthuis.nl is een webwinkel die alle bekende A-merken in haar assortiment heeft zitten. Van make-up, voedingssuplementen, zonneproducten en baby-voeding tot zelfs afwasmiddel, toiletartikelen en homeopathische producten. De webshop levert zeven dagen per week: bestellen voor 21 uur, dan ontvang je jouw product al de dag erna bij jou thuis. En zelfs een bestelling in het weekend wordt geleverd op maandag. Heb je jouw producten ergens anders goedkoper gezien? Laat het dan snel weten aan drogisthuis.nl! En ook de klantenservice helpt je graag op weg bij problemen of vragen. Waarom moet je snel eens een bezoek brengen aan hun webshop?

  • Gratis thuislevering bij een bestelling vanaf 24,95 euro
  • Nu kopen, later betalen
  • Bestellen voor 21 uur, dan heb je het morgen al in huis
Welke beoordeling geef je DrogistHuis?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van DrogistHuis gemakkelijk op volgende manier:

035 - 260 00 40

Bestellingen geplaatst bij DrogistHuis worden geleverd door:

Op de webshop van DrogistHuis kan je betalen met:

Meer promoties en voordelen

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente drogisthuis.nl coupon code en andere promoties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Promo-Code, volg ons via Facebook en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox!