Dropbox gratis ruimte & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Dropbox gratis ruimte

Bij Dropbox krijg je contant gratis extra ruimte! Ontdek in deze post handige tips en een review over dit handig systeem voor je online bestanden dat momenteel de kaap van de 100 miljoen gebruikers telt!

Gratis extra ruimte op dropbox

Als je bij dropbox registreert via deze link, dan krijg je momenteel 3 GB ruimte zonder te moeten betalen! Hiermee kan je dan altijd en overal bestanden uploaden en downloaden naar een map in “the cloud”.
Maar het blijft niet bij die 3 GB. Je kan extra ruimte verdienen door op het geschenkje te klikken in de rechterbovenhoek.

Via deze knop op de Dropbox-site krijg je een overzicht

Daarna zie je een overzicht wat je nog allemaal kan doen. Deze lijst is van 14/11/2012:
– Vertel over Dropbox aan je vrienden > Tot 16 GB extra ruimte! > 500 MB per vriend
– Bekijk de dropbox tour > 250 MB
– Verbind met je Facebook profiel > 125 MB
– Verbind met je Twitter account > 125 MB
– Volg Dropbox op Twitter > 125 MB
– Geef feedback over Dropbox > 125 MB

Extra tips voor meer ruimte

– Installeer de Dropbox app op je iPhone
Hiermee zal je de vraag krijgen of hij je foto’s op je smartphone mag over zetten naar Dropbox. Daardoor krijg je dan redelijk wat extra ruimte bij.

Gratis ruimte krijgen is gemakkelijk

Zoals je kan zien heb ik momenteel 6,4 GB zonder te betalen

Handig voor Back ups

Mensen die al hun digitale foto’s bewaren op hun computer zijn er slim mee om de foto’s ook op het internet ergens te bewaren. Je weet nooit wanneer je harde schijf in eens het kan begeven en dan ben je al je herinneringen kwijt mocht je deze niet deze op een extra veilige plaats te bewaren. Ook is het niet onverstandig fotoboeken te maken.

Niet genoeg vrije ruimte?

Natuurlijk zit er een business plan achter Dropbox. Wanneer je een frequente gebruiker bent of je hebt een aantal grote bestanden staan dan zal je snel ontdekken dat je geen ruimte meer hebt.
Dit kan je oplossen door er extra bij te kopen. Zo kost 100 GB een 99 dollar (77 euro momenteel). 200 GB kost dan ook toepasselijk 199 dollar en 500 rarara, 499 dollar.

Dropbox review

Ikzelf gebruik Dropbox ongeveer 3 à 4 jaar en vind het nog steeds een superproduct. In mijn professioneel leven gebruik ik zelfs Dropbox om zware bestanden te delen naar klanten en om bestanden te bewaren voor thuiswerk. De bestanden kan je per map apart delen met een andere dropbox gebruiker. Ze krijgen dan zelfs automatisch de melding als je een bestand upload naar hen toe. Voor die melding moeten ze wel het programma installeren.

Met het Dropbox programma (die trouwens niet verplicht is) kan je mappen op je pc of mac automatisch laten syncroniseren. Plaats je iets in deze map, dan zal die op de achtergrond ook op dropbox komen te staan en op ALLE andere computers waar dat programma geïnstalleerd is met dezelfde log in!

 

[starreview tpl=16]