Efteling korting & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Efteling korting

Bestel je Efteling tickets online en geniet van €2 Efteling korting! Ontdek de tickets via de oranje knop!

Korting op Efteling tickets

Geen lange wachtrijen en een Efteling korting van €2 op je tickets. Dat zijn goede redenen om je tickets online te bestellen. Dankzij De Telegraaf zijn de tickets iets goedkoper en je kan met de online bestelling snel door naar de ingang door middel van je tickets af te printen.

Dus koop je tickets online, print ze onmiddellijk af, ga richting het pretpark, ga rechtstreeks door naar de ingang en geniet van het prachtige park.

Efteling korting

Het Efteling-park

Om hun zestig jarig bestaan te vieren heeft Efteling een nieuwe show, namelijk de grootste waterspektakelshow van Europa. Volgens onze bronnen van hetzelfde niveau van grote shows in Las Vegas.

Een bezoekje aan het Efteling park brengt bij iedereen: jong en oud een glimlacht op het gezicht. De prachtige sprookjesachtige sfeer slorpt je volledig op en je waant je even in andere wereld. Prachtige attracties, shows en leuke winkeltjes.

Er zijn vele eetgelegenheden in het Efteling-park. Dus heb je honger of dorst dan hoef niet ver te zoeken en er is voor ieder wat wils. Een tip: de poffertjes zijn om te smullen.

Zoals eerder vermeld: verlies geen kostbare tijd aan de kassa. Koop jouw tickets online. Dit is goedkoper en bovendien sneller.

Soms is er een Efteling kortingscode in omloop. Wij controleren steeds de nieuwste acties en promoties, dus plan je een bezoekje aan het Efteling-park, kom dan even langs op onze website en controleer zo of er een Efteling kortingscode of een unieke promotie in omloop is. Zo bespaar je maximaal op je pretparkbezoek.

Efteling adres

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel, Nederland

Efteling meer info

Meer info over het pretpark kan je vinden op pretpark tickets.

 

Efteling tickets via pretpark-tickets

Efteling tickets met kortingen