Electrabel promoties & kortingen

Geschreven door Claire De Smet.
Electrabel promoties

Electrabel is leverancier van aardgas, elektriciteit, diensten en energieadvies. Je geniet er van heel wat extra voordelen zoals onderhoud van je verwarmingsketel en herstelling van je installatie. En met het Smart-gamma kan je je elektronische toestellen en verwarming zelf beheren. Dat allemaal aan een heel voordelige prijs!

Korting bij Electrabel

Wil je comfortabel minder verbruiken? Ontdek een selectie exclusieve aanbiedingen en laat je verrassen door de Electrabel promoties. Wat dacht je van 30% korting op de Gourmet Masterchef? Of slechts €40 voor een driedaagse Duinkerke-Dover cruise? Bespaar je liever tot €775 op je warmtepomp of €575 op je verwarmingsketel? Electrabel beloont zijn trouwe klanten graag.

promoties electrabel

Electrabel

Word je klant bij Electrabel, dan bespaar je tot maar liefst €300. Bovendien profiteer je van een stabiele energieprijs gedurende de vaste looptijd van je contract, van alle vertrouwde Electrabel diensten en krijg je geen schadevergoeding bij vroegtijdige opzegging van je contract. Via de Energy Manager helpt Electabel je energie te besparen. Kies een programma (bijv. isolatie, verlichting, verwarming, elektrische toestellen…) en volg de handige tips! Electrabel pakt ook uit met zijn Smart-gamma: je beheert en programmeert je verwarming en elektronische toestellen in een paar kliks, zelfs vanop afstand. Handig toch? Alsof dat nog niet genoeg is, genieten trouwe klanten van fantastische Electrabel promoties.

webshop electrabel

Nog meer promoties

Wil je op de hoogte blijven van Electrabel promoties? Voeg ons dan toe aan je favorieten of schrijf je in op de Promo-code nieuwsbrief.