Euromillions online & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Euromillions online

Iedereen kent het wel, het bekende kansspel Euromillions met gigantische speelpotten van vele miljoenen euro’s.
 
 
 

Speel Euromillions online

Wie regelmatig eens meespeelt met Euromillions of met Lotto kent het gevoel wel; je bent te laat om je formulier in te dienen, dat is balen! Maar de oplossing, speel Euromillions online. Je vult heel makkelijk online je formulier in en je duidt aan hoeveel trekkingen je wilt deelnemen. Enkele klikken verder is je deelname bevestigd, je ontvangt onmiddellijk een mailtje met de bevestiging. Na de trekking word je via mail op de hoogte gehouden of je al dan niet gewonnen hebt.

Online spelen dat is:

  • Makkelijk en betrouwbaar
  • Spelen wanneer en waar je wil
  • Nooit je nummers of biljet verliezen
  • Steeds op de hoogte van winst

Te laat?

Dus is je krantenwinkel al gesloten, speel Euromillions dan online! Online kan je zelfs aanduiden dat je doorlopend wil spelen, zo doe je steeds mee aan de volgende trekking van Euromillions. Dit echter op de voorwaarde dat er genoeg geld op je account staat.

Geld overschrijven is kinderspel en vooral het is 100% veilig. Je kan geld overschrijven via Bancontact en dan staat je geld binnen de minuut op je rekening. Je kan ook kiezen voor betaling via bankoverschrijving, maar hou er dan rekening mee dat het enkele dagen kan duren voor het geld wordt opgeladen in je account. Wil je dus onmiddellijk spelen, kies dan voor Bancontact.

Je merkt het Euromillions online spelen is handig en makkelijk!

euromilions online spelen
Speel Euromillions online

Blijf op de hoogte

Je speelt steeds met super trekking van Euromillions? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en word zo op de hoogte gehouden van de grote speelpotten!
 
Euromillions_bateau_468x60_benl