Europ Assistance kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Europ Assistance kortingscode
Voor reisbijstand, pechverhelping, woningbijstand en thuishulp kan je terecht bij Europ Assistance. Zij bieden verschillende verzekeringsformules aan en voorzien iedereen binnen de 24 uur van de nodige bijstand.

Korting bij Europ Assistance

Ga je op reis? Heb je pech onderweg? Vakantie geannuleerd? Een defecte verwarmingsketel of een verloren huissleutel? Is een van uw naasten ziek of in revalidatie? Dan moet je bij Europ Assistance zijn. Zij bieden reisverzekeringen (tijdelijke en jaarlijkse), pechverhelping, studentenverzekeringen, annulatieverzekeringen, woningbijstand en thuishulp aan. Ontdek achter onze groene knop nu de Europ Assistance aanbiedingen.

Europ Assistance: altijd beschermd

Europ Assistance heeft over heel de wereld meer dan 300 miljoen klanten. Het was uitvinder Pierre Desnos die met de steun van verzekeringsmaatschappij Concorde Europ Assistance uit de grond stampte. Vandaag bieden zijn tijdelijke en jaarlijkse reisverzekeringen, pechverhelping, studentenverzekeringen, annulatieverzekeringen, woningbijstand en thuishulp aan. Overal ter wereld staan 100 000 partners klaar om iedereen van bijstand te voorzien. Ze bieden iedereen een gepersonaliseerde oplossing aan en beschermingen binnen de 24 uur. Met meer dan 50 jaar ervaring kan je bij Europ Assistance rekenen op een volledige bescherming. Je kan nu ook kiezen voor de jaarlijkse NoGo annulatieverzekering waarmee je al je reizen van het jaar kan verzekeren!

Andere voordelen:

  • Als eerste aan uw zijde
  • Keuze tussen verschillende verzekeringsformules (reis, mobiliteit en dagelijks leven)
  • Interessante Europ Assistance aanbiedingen
Welke beoordeling geef je Europ Assistance?
4 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Europ Assistance gemakkelijk op volgende manier:

+ 32(0)2 533 75 75
admin@europ-assistance.be

Op de webshop van Europ Assistance kan je betalen met:

Meer aanbiedingen en promoties

Als je wil blijven genieten van deze Europ Assistance aanbiedingen en ook van andere kortingscodes, dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Promo-Code. Je kan ons ook volgen via Facecbook en zo op de hoogte blijven van de laatste nieuwe promoties.