Eurostar Promoties & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Eurostar Promoties

Je zoekt een treinticket naar Londen? Boek het eenvoudig op Eurostar.com, de treintickets zijn al beschikbaar vanaf €44!  Grijp nu snel de unieke kans om van 22 september tot en met 17 december 2014 Londen te ontdekken tegen een onklopbare prijs! Zo betaal je slechts vanaf €69 per persoon voor en heen- en terugreis.

Eurostar promoties

Eurostar, snel en makkelijk

Je gaat op citytrip naar Londen of je moet naar Londen voor zaken? Met de Eurostar ben je in een mum van tijd in Londen. De trein absoluut het beste transport middel om naar Londen te gaan, vergeet het vliegtuig of de boot, neem de trein! Deze hoge snelheidstrein brengt je in een mum van tijd naar hartje Londen met haltes in Ashford en Ebbsfleet International.

Boek je je Eurostarticket online, print het af en je bent klaar.  Je kan al vanaf 44 euro een treinticket kopen, voor alle tarieven en de Eurostar Promoties klik dan op de oranje knop en wij verwijzen je door.

Op de website van Eurostar kan je ook hotels boeken en eventueel een wagen huren, combineer deze en je krijgt een mooie korting. De trouwe klanten worden beloond met voordelen en leuke cadeaus die kunnen opgespaard worden.

Wist je dat als je met Eurostar naar Londen reist, dat je fikse korting krijgt op tentoonstellingen? Zo kan je dankzij Eurostar voor de prijs van één met twee naar bekende en grote tentoonstellingen in Londen. Dus zo geef je direct nog meer kleur aan je citytrip naar Londen.

Bekijk de Eurostar prijzen en de Eurostar Promoties.

Eurostar Prijzen en Eurostar Promoties

Bekijk snel de Eurostar promoties en boek een voordelig ticket richting Londen.