Fatboy korting voucher code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Fatboy korting voucher code

Fatboy geeft soms kortingen op hun zitzakken of soms krijg je een gratis Fatboy lamp bovenop je online bestelling. Deze actie kan je vinden achter de oranje knop van zodra deze actie loopt.

Fatboy Voucher

Zoek je een Fatboy korting niet door de code onder onze Fatboy voucher kortingscode, wel momenteel bij dit schrijven is er één actief voor 10% korting. Deze kortingscode (onder onze oranje knop) hoef je gewoon in te voeren bij je shopping cart overzicht. In de maand april 2013 krijg je 10% korting op de Flowerpowersol met Base of op de Headdemock met Pillow.

Op fatboy zie je een voucher veld

Wanneer je dit ziet moet je de voucher code invoeren

Zizak

De Fatboy zitzakken zijn wereldbekend en dit vanwege de kwaliteit en levensduur. De vrolijke kleuren en het comfortabele gevoel maken deze leuke zakken en kussens een hebbeding voor ieder jong gezin.
Zitzakken en hangmatten ook voor buiten

Zitzak voor honden

Onze hond (Basset) heeft een heel gevoelige rug. Deze lange honden verdienen dan ook een goede nachtrust en niet gewoon in een ronde mand. Vandaar dat we steeds opnieuw de Fatboy hondenkussens kopen. Door de isomobolletjes past de vorm van het kussen aan aan het gewicht van de hond, op die manier krijgt zijn rug voldoende ontspanning.
Nieuw is dat je de naam van je hond bij bestellen op je kussen, dit kan je vanzelfsprekend enkel online.

Pluspunten:
– Haar blijft niet aan het textiel zitten (en het meeste vuil is gewoon afwasbaar).

Negatieve punten:
– Slijtage na een jaar is niet te mijden (wat eigenlijk wel beter was dan de andere merken die we testen)

Fatboy kortingen

Vergeet je Fatboy korting niet door de code onder onze oranje knop bovenaan dit artikel te bekijken, zo bespaar je heel wat kortingen