Fietskarshop cadeaubon & kortingen

Geschreven door Sara V.
Fietskarshop cadeaubon
Geniet bij de Fietskarshop van een gratis verzending vanaf 50 euro! Ontdek hier nog andere acties!

Korting bij Fietskarshop

Bij Fietskarshop kan je nu genieten van een gratis verzending vanaf 50 euro. Ook zijn er geregeld leuke acties en promoties, maar af en toe hebben wij een unieke Fietskarshop cadeaubon voor jou. Indien we zo een hebben, dan voegen we ze meteen toe aan deze pagina.

Wat moet je doen als je zo'n Fietskarshop cadeaubon hebt?

  • Voeg de producten toe aan je winkelmandje die je wenst te kopen
  • Rond je bestelling af
  • Hierna vind je na nummer 3 'betaling' de mogelijkheid om de cadeaubon in te wisselen
  • Vergeet deze zeker niet te activeren

cadeaubon fietskarshop

Fietskarshop: de fietskar voor iedereen

De Fietskarshop is de specialist in fietskarren en fietsaanhangers van verschillende merken zoals Burley, Instep en Thule Chariot. Wil je jouw bagage, huisdieren of kinderen voortaan vervoeren met behulp van een fietskar? Dan kan je voor advies terecht bij de Fietskarshop. Met een fietsaanhanger kan je gemakkelijk extra spullen meenemen voor een fietsvakantie of voor thuis. Er zijn eveneens speciale fietskarren voor huisdieren. Deze zijn afsluitbaar zodat je huisdier beschermd is tegen de regen en insecten en er zeker niet kan uitvallen. Joggen of wandelen met deze kar is ook mogelijk dankzij de speciale joggersset.

Waarom kiezen voor Fietskarshop?

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Snelle levering
  • Achteraf betalen

 

Meer promoties en kortingen

Zou je graag altijd op de hoogte blijven van andere kortingen? En van een nieuwe Fietskarshop cadeaubon? Volg Promo-Code via Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je steeds op de hoogte van de laatste nieuws promoties!