Fietsplanet kortingscode & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Fietsplanet kortingscode

Fietsplanet heeft een groot aanbod aan fietsen. Vind de promo’s en soms hebben wij een leuke kortingscode voor jou.
 
 

Korting bij Fietsplanet

Fietsen is gezond en als het mooi weer is, is het nog gezellig ook. Een avontuurlijke fietstochtje met vrienden, een romantisch uitje of een gezinsuitstapje met de fiets. Voor elke gelegenheid, voor alle leeftijden en voor elk geslacht kan je een gepaste fiets vinden op Fietsplanet.be. En hier kan je af en toe een leuke korting vinden dankzij de Fietsplanet kortingcode!

De kortingscode gebruiken is zeer makkelijk:

  • Kies op de website Fietsplanet.be de gewenste fiets
  • Als je jouw keuze gemaakt hebt, voeg je de fiets toe aan jouw winkelwagen
  • Tevreden over je keuze? Klik dan op ‘afrekenen’ bovenaan rechts
  • Onder al je producten heb je de mogelijkheid om de Fietsplanet kortingscode in te vullen

Kortingscode Fietsplanet

Fietsplanet: Meer dan een fiets

Bij Fietsplanet kan je terecht voor fietsen voor het hele gezin. Zelfs voor uw kind dat nog niet kan fietsen, zijn er loopfietsen te vinden op Fietsplanet.be. En het blijft niet alleen bij fietsen ook fietskarren, -dragers, -stoelen, -tassen en tal van accessoires  zal je op de grote onlinefietswinkel terugvinden.

Als klant van Fietsplanet bent u een absolute prioriteit. Fietsplanet garandeert daarom een uistekende service in drie eenvoudige stappen. Eerst en vooral zijn al de producten getest en worden ze on- enoffline voorzien van alle documenten. Je kan ten tweede altijd terecht bij de klantendienst voor al uw vragen en ten derde kan u ervoor kiezen om beroep te doen op een team dat u thuis komt helpen om jouw spullen te installeren.

Verder geniet u bij Fietsplanet nog van:

  • Gratis levering vanaf €20
  • Snelle levering
  • 30 dagen retourrecht
  • Een leuke Fietsplanet kortingscode

Meer kortingscodes en leuke promoties

Heeft u nog geen fiets nodig, maar wilt u in de toekomst wel een Fietsplanet kortingscode ontvangen? Of ontvangt u graag kortingen en promoties van andere grote webshops? Voeg Promo-code dan toe aan uw favorieten of like ons op Facebook en wij houden u op de hoogte van de laatste promoties.