Fokkido waardecoupon & kortingen

Geschreven door Judith Van Hoorde.
Fokkido waardecoupon

Fokkido biedt een ruim assortiment aan merkartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Op elk product ontdek je een mooie korting en vaak zijn er per merk ook nog leuke sales.
 

Korting bij Fokkido

Speelgoed van Lego en Playmobil, artikelen van Wesco, VIPP, Bodum, Illy en veel andere topmerken zal je ontdekken bij Fokkido. Bovenop de scherpe prijzen, maakt Fokkido ook gebruik van een Fokkido waardecoupon. Als wij zo’n coupon ontvangen, delen wij die graag met jou. Je kan deze code dan zeer makkelijk inwisselen op de website:

  • Klik op de oranje knop en wij sturen jou door naar de website van Fokkido
  • Zoek voor het topmerk waarvan je spullen wil kopen en klik op een product als je interesse hebt
  • Kies het gewenste aantal en klik nadien op ‘Bestel’
  • Je komt meteen in je winkelwagentje terecht
  • Onder het totaal kan je de Fokkido waardecoupon valideren
  • Vergeet niet op OK te drukken om de korting te berekenen

Waardecoupon Fokkido

Fokkido: Topmerken aan topprijzen

Op Fokkido’s webshop vind je producten van topmerken als: Lego, Playmobil, EGG Helmets, Wesco, SIGG en vele anderen. Het assortiment van Fokkido is dus zeer uitgebreid en omvat producten als speelgoed, helmen, keukenartikelen,…

Het mooie aan deze webshop is dat op alle prijzen een mooie korting is toegevoegd. En als je niet meteen een korting kan vinden, ontdek je wel leuke aanbiedingen. Zo heb je bijvoorbeeld de actie 2+1 gratis op Wesco voorraadbussen. Of kortingen bij Playmobil tot 50%. Deze extra aanbiedingen kan je vinden als je bovenaan je pagina het merk aanklikt.

Waardecoupon Fokkido

Meer kortingscodes en leuke promoties

Wil jij graag een Fokkido waardecoupon ontvangen? En ontvang je ook graag de laatste nieuwe kortingen en promoties van andere webshops? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten, volg ons op Facebook en wij houden je op de hoogte van de nieuwste kortingen en acties.