Food we love kortingscode & kortingen

Geschreven door Sara V.
Food we love kortingscode
Ontdek bij Foodwelove.nl iedere maand een nieuwe FoodWeLove box en maak kennis met bijzondere recepten. Geniet ook van de verschillende lezersacties!

Korting bij FoodWeLove

Een box vol spannende ingrediënten en recepten iedere maand bij jou thuis? Het kan dankzij de nieuwste FoodWeLove webshop. Regelmatig vind je er leuke acties, maar geregeld kunnen wij ook een unieke FoodWeLove kortingscode bemachtigen. Als we zo’n code ter onzer beschikking hebben, dan plaatsen we ze meteen op deze pagina.

Wat moet je doen om zo'n unieke FoodWeLove kortingscode te verzilveren?

  • Ga naar de FoodWeLove webshop en maak je keuze
  • Na het invullen van je gegevens kan je de kortingscode ingeven onderaan het scherm
  • Klik op verzenden om jouw bestelling te plaatsen, de korting wordt meteen herrekend

Foodwelove kortingscode

Food We Love: sharing good food

Iedere maand een nieuwe FoodWeLove Box bij je thuis betekent nieuwe recepten en lekkere delicatessen. De inhoud van het pakket blijft een geheim tot het moment van de verzending. Dat is steeds de derde week van de maand. Het was Marleen Basart die in 2012 haar job op gaf om te starten met Food We Love. Dankzij verschillende experts, vrienden en collega's komen alleen maar de allerlekkerste, pure en eerlijke producten in de box terecht. Je kan kiezen voor een abonnement, een eenmalige box of je kan de box cadeau doen aan iemand. Maandelijks betaal je €24,95, eenmalig betaal je €27,50.

Waarom kiezen voor de FoodWeLoveBox?

  • Ontdek nieuwe recepten en verhalen erachter
  • Maandelijks opzegbaar voor de 1e van de maand
  • Persoonlijk bericht toevoegen als het om een cadeaubox gaat
  • Leuke receptkaarten in de box

 

Meer kortingen en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente FoodWeLove kortingscode en andere promoties? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons op Facebook. Zo ontvang je wekelijks een overzicht van de nieuwste kortingen in je mailbox.