Getty Images & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Getty Images

Wij hebben hier een promotiecode voor Getty Images! Zo krijg je maar liefst 12% korting op je aankoop van stockfoto’s tot eind 2013.

Getty Images promotiecode

Goede foto’s zijn duur, al is het voor op je website. Maar wij zorgen voor je korting bij Getty Images door een kortingscode te geven van 10%. Claim nu je promotiecode!

Gety images promotiecode

Wanneer je in je winkelmandje zit kan een link net onder de groene knop aanklikken waar je onze code kan invoeren

Hoe werkt Getty Images?

Ontdek via de oranje knop de promo code voor gettyimages.nl/.be

Overzichtelijk foto's zoeken op gettyimages.be

Deze site is eigenlijk gewoon een zo simpel mogelijke database die de licenties van fotografen, journalisten enz bijhouden. Dus ipv dat een fotograaf zijn foto te koop zou stellen op zijn eigen webshop stelt hij die te koop via Getty Images. Op die manier is het makkelijker voor nieuwsredacties, agency’s, marketingbureaus enz te zoeken achter die ene royalty free foto. Om al dan niet op hun manier weer te verkopen aan een klant.
De database is sinds 1995 natuurlijk al heel sterk gegroeid. Ze verkoper er zelfs nu ook muziek, video’s, enz. Je kan altijd kiezen tussen nieuwsmateriaal of artistiek materiaal.

Exclusieve stockfoto’s

Getty Images heeft enorm aantal collecties in hoge kwaliteit, zoals National Geographic, the Image bank enz maar ook royality free foto’s van de bekende Stockbyte.

Je hebt ook nog een soort abonnementsvorm via Thinkstock en er is ook nog een grote andere tegenspeler van Getty Images en dat is iStockphoto.com