Groupolitan.be & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Groupolitan.be

Net zoals Groupon en iBood een dagelijkse actie maken doen ze dat ook bij Groupolitan.

Verken de mooiste plekjes in uw stad en geniet van waanzinnige kortingen op de meest ontspannende en energetische activiteiten!

Het concept zit zo, is het minimum aantal deelnemers of zijn er een aantal mensen ingeschreven? Dan pas kan de promo van start gaan. De meeste acties lopen onafhankelijk van stad tot stad, wat het interessant maakt om de buursteden ook eens te bekijken voor een handige promo zoals een restaurant, massage of leuke uitstap. En natuurlijk soms ook producten.

Wij hadden een dagaanbieding voor een restaurant via Groupolitan

Dit restaurant hebben wij zelf besteld.

Review

Zelf hebben we ook al een dagaanbieding besteld bij Groupolitan in mijn streek Gent. Dit was slechts 28 euro voor 2 personen bij een Thai met een 3 gangenmenu (uitgenomen dranken). Ook al is de aanbieding in voor mensen uit Gent, deze aanbieding is in een restaurant in Affligem.
Na de betaling op Maya dag 12/12/12 :) kreeg ik onmiddellijk al een mailtje met dat er een PDF klaar stond op de site. Deze PDF moet ik printen en meenemen als we gaan eten.
Hoe het etentje zal verlopen zal je binnenkort hier nog kunnen lezen.

 

Deze Groupolitan Promo is nu voor Gent:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/promoc/public_html/wp-content/plugins/hungryfeed/hungryfeed.php on line 278

Viewing page 1 of 0


Bekijk hier de aanbieding.
Bekijk ook Groupon en iBood

[starreview tpl=16]