GSMwijzer & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
GSMwijzer

Zoek je nu een nieuwe smartphone of je zoekt het meest voordelige gsm-abonnement? GSMwijzer bied je een oplossing voor jouw noden!
 
 

Bestel online op GSMwijzer.be

GSMwijzer.be, de webshop voor gsm’s, smartphones en abonnementen. Zoek je een nieuwe smartphone, in hun ruime aanbod vind je alle top smartphones aan scherpe prijzen: een iPhone, een Samsung Galaxy, een HTC Desire of gaat je voorkeur uit naar een ander toestel? Op GSMwijzer.be vind je het zeker en vast!

Bij GSMwijzer kan je losse toestellen kopen of een toestel in combinatie met abonnement. Koop je een los toestel dan mag je er zeker van zijn dat je smartphone simlock vrij zal zijn. Je kan dus zelf bepalen met welke operator je wil bellen, sms’en en surfen. Tevens worden alle smartphones geleverd met een azerty-klavier.

Bestel je een nieuw toestel, dan hoef je echt niet lang te wachten op je bestelling. Binnen de 2 werkdagen wordt jouw nieuwe smartphone geleverd op een adres naar keuze!

Indien je gaat voor de combinatie van een toestel en een abonnement, dan kan je al een top smartphone krijgen voor €1 !

gsmwijzer.be

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de beste deals en kortingen? Een GSMwijzer kortingscode ontvangen wanneer deze beschikbaar komt? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of voeg Promo-Code.be toe aan je favorieten en ontvang zoals eerste de laatste promoties.