Happy Home actiecode & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Happy Home actiecode

Ontdek de laatste promoties van HappyHome, nu 10% korting. Bespaar nu op je vakantiehuisje!
 
 
 

Korting op je vakantiehuis

Bij Happy Home vind je steeds scherpe promoties en leuke last minutes. Maar met een Happy Home actiecode kan je nog van extra korting genieten.

Indien je zo een actiecode hebt bemachtigd, dien je deze op volgende manier te activeren. Zoek eerst een vakantiehuisje, selecteer een periode en een daaraan gekoppelde prijs. Vervolgens in stap 1 van het boekingsproces kan je een Happy Home actiecode invullen en valideren. Druk achteraf zeker op ‘controleren’, enkel zo wordt je kortingscode geactiveerd.

HappyHome actiecode

HappyHome.be

Happy Home is reeds actief sinds 1989 in het verhuren van vakantiehuizen in 12 Europese landen. Ze verhuren vakantiehuizen in België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.

Alle huizen zijn persoonlijk bezocht en grondig gecontroleerd door mensen van Happy Home, zulke inspecties gebeuren op regelmatige basis. Ze werken rechtstreeks samen met verhuurders en huurders. Op die manier vind je zeer scherpe prijzen voor mooie vakantiehuizen.

Wil je een knus of luxueus vakantiehuis? In de volle natuur of meer in de buurt van een toffe stad? Bij Happy Home heb je keuze uit meer dan 2000 vakantiehuizen dus je vind zeker een huisje dat voldoet aan je verwachtingen.

Happy Home vakantiehuizen

Meer kortingen en actiecodes

Genieten van een nieuwe Happy Home actiecode of van andere kortingscodes en promoties? Voeg Promo-Code dan toe aan je favorieten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en misloop zo geen enkele korting meer!