Hello Bank kortingscode & kortingen

Geschreven door Nele Vermeire.
Hello Bank kortingscode
Ontdek telkens opnieuw interessante aanbiedingen om Hello Bank te worden: gratis zichtrekening, veilig beheer van je accounts via smartphone of tablet, support van het Hello Bank team, exclusieve deals voor leden,...

  Hello Bank worden

  Hello Bank is een nieuwe, moderne manier van bankieren: steeds beschikbaar wanneer jij het nodig hebt! HelloBank doet heel vaak mooie aanbiedingen en promoties waardoor de overstap- of instapvoorwaarden zeer interessant zijn. Hou onze pagina in de gaten, telkens wanneer er zo’n aanbiedingen zijn om Hello Bank te worden, voegen we deze toe op onze website.

  Interessante aanbiedingen bij Hello Bank zijn onder andere:

  • gratis zichtrekening
  • tot 2 gratis bankkaarten
  • exclusieve deals voor Hello Bank leden
  • beheer van je accounts via tablet of smartphone

  HelloBank: mobiel bankieren

  Hello Bank worden doe je volledig online en biedt een vernieuwde vorm van bankieren. Het doel van Hello Bank is zorgen voor de mensen in het ‘echte leven’ met aangepast advies op maat van je leeftijd en levensstijl. Het project werd opgestart als antwoord op de altijd-onderweg-generatie die op een moderne manier haar geld wil beheren. Hello Bank streeft naar een nieuwe relatie met haar klanten, een relatie waarbij die klant autonoom is maar toch op elk moment kan rekenen op hulp en advies.

  Hello Bank is geen nieuwe speler op de markt maar het is het mobiele merk van gevestigde waarde BNP Parisbas Fortis. Je leest het, achter Hello Bank staat wel degelijk een sterk team met tonnen ervaring en kennis.

  Hello Bank worden is dus kiezen voor flexibiliteit en transparantie, iets waar je de dag van vandaag geen spijt van kan hebben.

  Welke beoordeling geef je Hello Bank?
  3.5 ster(ren) gebaseerd op 1 stem(men)

  Contacteer de medewerkers van Hello Bank gemakkelijk op volgende manier:

  02 433 41 41

  Meer aanbiedingen en kortingen?

  Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste voorwaarden om Hello Bank te worden en andere aanbiedingen? Kortingen en promoties van andere webshops? Schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code.be en ontvang wekelijks een overzicht in je mailbox.