Holiday cars kortingscode & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
Holiday cars kortingscode

Holiday Cars kortingscode

Een auto huren in het buitenland kan soms lastig zijn door al die verschillende prijzen en onzekerheden. Wel, vrees niet langer. Holiday cars doet het allemaal voor jou: de prijsvergelijking, de contacten (ook bij eventuele ongelukken), de verzekering.. echt alles.

Soms kunnen we je een Holiday Cars kortingscode aanbieden. Wil je op de hoogte blijven van de meest recente promo code, hou dan zeker deze pagina in de gaten!

Holiday Cars: goedkoop autoverhuur

Ga je naar Portugal, Spanje (Ibiza, Tenerife, Gran Canaria, Malaga, Alicante,…), Turkije, … enz. kortom overal in Europa, Amerika, Afrika, Azië. Maar liefst 17.500 centra in 125 landen met autoverhuur aanbod!
Er is zelfs een NoRisk verzekering die 100% van je risico terugbetaalt. Zo kan je vakantie geen nachtmerrie worden!

Waarom je wagen boeken bij Holiday Cars?

  • ongelimiteerde kilometers
  • standaard verzekeringen inclusief
  • geen creditcard kosten
  • gratis annulatie tot 48 uur voor ophaling
  • directe hulp via online chat

Onze review:

Holidaycars was voor ons ideaal. Gewoon vanuit de zetel alle beste prijzen voor onze bestemming Tenerife. We hadden via Neckermann onze reis geboekt en wilden 14 dagen een auto huren. Dus we kozen als ophaalpunt de luchthaven.
Al snel was de keuze gemaakt aangezien Holidaycars de auto’s in categorieën zijn geplaatst en alle lokale verdelers staan naast elkaar. De WOW auto’s zijn de goedkoopste maar we namen een iets duurdere (vooral omdat we zo lang deze auto huurden). Na een paar stappen te overlopen kregen we dan een mail met vouchers die we dan op de luchthaven konden tonen. En zo hadden we op 5 min onze sleutels en de wagen stond praktisch aan de uitgang! Ons kinderstoeltje die we als optie hadden geboekt stond dan ook keurig in de auto.
Na 14 dagen rond te rijden in de Skoda Fabia waren we echt heel tevreden in de service zonder zorgen. We voelden ons zo vrij als een vogel zonder stress van ongelukken dankzij de volledige verzekering (eigenlijk een full omnium zonder franchise). Dus deze service is echt wel 5 sterren waard!

[starreview tpl=16]

Meer kortingscodes en promoties

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente Holiday Cars kortingscode, aanbiedingen en promoties? Kortingen en aanbiedingen op andere webshops? Schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code.be en krijg wekelijks een update in je mailbox!

Holidaycars promo code

Holiday Cars Promo code