House of shoes kadoboncode & kortingen

Geschreven door Sara V.
House of shoes kadoboncode

Bij House of shoes vind je tal van schoenen, maar ook tassen en accessoires. Ontdek de laatste kortingscode door te klikken op de oranje knop en ontvang zo tijdelijk 12,5% korting op de nieuwe collectie!
 

Korting bij House of shoes

Bij House of shoes vind je geregeld leuke aanbiedingen, maar wij kunnen met Promo-Code af en toe ook een exclusieve House of shoes kadoboncode bemachtigen.

Laatst toegevoegde kortingscode:

  • Code: 12,5% korting op artikelen uit de nieuwe collectie

Hoe kan je deze nu juist gebruiken?

  • Ga naar de webwinkel van House of shoes en selecteer de gewenste artikelen
  • Plaats ze in je shoppingbag en ga door naar de kassa
  • Hier krijg je een overzicht van de producten, alsook de mogelijkheid om de House of shoes kadoboncode in te geven
  • Klik op ‘update’ om ze te valideren
house of shoes kadoboncode

House of shoes: jouw schoenenparadijs

Zoals de naam al laat vermoeden vind je bij House of shoes een ruim assortiment aan dames-, heren- en kinderschoenen. Zijn de Björn Borg schoenen wel iets voor jou? Of heb je het eerder voor Gaastra of Marco Tozzi? Zijn ook jouw Converse All Stars versleten? Dan is het hoog tijd om een kijkje te nemen in het aanbod van House of shoes! Daarnaast is het ook interessant om de aanbiedingen eens te bekijken: daar vind je kortingen tot wel -50%!

Meer kortingscodes en leuke promoties

Wil jij ook de volgende House of shoes kadoboncode ontvangen? En wil je ook van andere promoties en kortingen op de hoogte blijven? Voeg Promo-Code dan toe aan jouw favorieten en schrijf je in op onze nieuwsbrief, zo houden wij jou op de hoogte van de laatste nieuwtjes, acties en kortingcodes.