Humo Abonnement & kortingen

Geschreven door Jeroen Plattiau.
Humo Abonnement
Indien je nu een Humo abonnement neemt, geniet je van een leuke actie. Je krijgt er een gratis Marshall speaker bij of je kan genieten van 8 + 4 maanden gratis Humo!

Humo Abonnement

Kies nu voor een Humo abonnement en geniet zo van interessante kortingen en acties! Elke dinsdag mag je de papieren versie in je bus verwachten, kan je genieten van exclusieve voordelen en heb je altijd toegang tot de digitale versie. Je kan nu ook de gratis Humo tablet-app downloaden voor iPad en Android. Sla nu je slag en bestel je Humo abonnement online door te klikken op onze groene knop.

Humo: het eigenzinnige magazine

Humo brengt de actualiteit naar je huiskamer op zijn heel eigen manier. Met spraakmakende coverstory’s, onthullende interviews en dossiers met een aparte kijk op uitéénlopende onderwerpen die er echt toe doen.

Actualiteit, muziek, film en nog veel meer komt elke week aanbod in het ijzersterke magazine. Steeds geschreven in een boeiende stijl, met plaats voor een goede portie humor. Iedereen kent ‘Uitlaat’, de manier om jouw mening te geven over wat er gebeurt in de wereld. Dus je hebt als je het wil je eigen inbreng in het magazine!

Bekende cartoonisten zoals Jeroom, Jonas Geirnaert en Kamagurka kleuren het blad met prachtige en meestal hilarische cartoons.

Eelke week zit er ook een TV-gids in met alles wat Belgische en buitenlandse zenders de komende week te bieden hebben.

Andere voordelen:

  • Interessante acties
  • Permanente abonnementsformules (papier + digitaal)
  • Veilig online betalen
Welke beoordeling geef je Humo?
3 ster(ren) gebaseerd op 12 stem(men)

Contacteer de medewerkers van Humo gemakkelijk op volgende manier:

www.humo.be/lezersservice
02/309.29.00

Op de webshop van Humo kan je betalen met:

Meer aanbiedingen en promoties

Ben je van plan om je zo’n Humo abonnement aan te schaffen? Zou je graag ook genieten van kortingscodes en promoties van andere shops? Dan kan dat! Schrijf je gewoon in op de nieuwsbrief van Promo-Code en volg ons via Facebook.