Ik hou van mosselen spaarkaart & kortingen

Geschreven door Sara V.
Ik hou van mosselen spaarkaart
Met de Ik hou van mosselen spaarkaart kan je sparen voor allerlei leuke geschenken: een mosselkruidenmolen, handdoeken of echte mosselpotten. Ontdek alles achter de groene knop.

Korting bij Ik hou van mosselen

Wie van mosselen houdt, moet zeker en vast blijven voort lezen. Op de website van Ik hou van mosselen kan iedereen terecht om te sparen. Wat houdt deze Ik hou van mosselen spaarkaart juist in?

 • Ga naar de website van Ik hou van mosselen
 • Hou je streepjescodes van de verpakking Zeeuwse mosselen bij
 • Registreer je online en ontvang zo een Ik hou van mosselen spaarkaart
 • Knip de streepjesocode(s) uit
 • Per spaarkaart ontvang je 1 geschenk
 • Volle spaarkaart? Stuur ze dan op naar Postbus 36, 9300 Aalst
 • Het geschenk krijg je gratis thuis geleverd

mosselen actie

Ik hou van mosselen: gratis geschenken

Keukenhanddoeken, een mosselkruidenmolen en een kleine of grote mosselpot: dat zijn voor het moment de spullen die je kan als geschenk kan ontvangen bij een volle spaarkaart. Het enige dat je daarvoor moet doen is: de streepjescodes van je Zeeuwse mosselen bijhouden en op je spaarkaart kleven. Wat kan je allemaal krijgen als geschenk?

 • Bij aankoop van 6 kg mosselen kan je sparen voor een set keukenhanddoeken
 • Bij aankoop van 8 kg mosselen kan je sparen voor een mosselkruidenmolen
 • Bij aankoop van 12 kg mosselen kan je sparen voor een mosselpot van 1 kg
 • Bij aankoop van 14 kg mosselen kan je sparen voor een mosselpot van 2 kg
Welke beoordeling geef je Ik hou van mosselen?
3.5 ster(ren) gebaseerd op 7 stem(men)

Meer aanbiedingen en promoties

Wil je blijven genieten van deze Ik hou van Mosselen spaarkaart? Wil je dankzij Promo-Code ook graag codes van andere shops ontvangen? Volg ons via Facebook en schrijf je in op de nieuwsbrief van Promo-Code. Zo blijf je iedere week als eerste op de hoogte van de laatste nieuwe kortingscodes!