iStockphoto promo code & kortingen

Geschreven door Yves Snoeren.
iStockphoto promo code

iStockphoto promo code

Als designer, reclamebureau, ontwerper, agency, enz ben je steeds op zoek naar de perfecte foto. Ze kennen dan natuurlijk iStockphoto al. Deze heeft zo wat de mooiste en grootste foto database. Van illustrator tot foto’s tot video’s en zelfs audio bestanden.

Af en toe geeft iStockphoto een coupon code voor korting op je credits! Ontdek de iStockphoto promo code door te klikken op de oranje knop.

Hoe moet je zo'n iStockphoto promo code nu verzilveren?

  • selecteer je gewenste aantal credits
  • ga door naar de betaalstap
  • onderaan je besteloverzicht kan je de promo code kopiëren
  • de code wordt automatisch met het totaalbedrag verrekend
promo code istock

iStockphoto: de grootse online fotodatabase

Ben je op zoek naar mooie en kwalitatieve beelden voor je drukwerk? Op iStockphoto vind je duizenden prachtige beelden. En het werkt heel simpel: je maakt een account aan, selecteert een bepaald aantal credits en dan kan je naar hartelust foto's downloaden en kopen tot je credits op zijn. Het is heel makkelijk om die credits dan ook weer bij te vullen.

Review

Als art-director wil je altijd de beste foto's die de doelgroep van dat artikel aanspreekt. Het is dan soms een hele zoektocht om de perfecte foto te zoeken. Wel op iStock is dat meestal iets sneller dan op andere fotodatabases of fotostocks. Gewoon door de perfecte zoeklogica, de autocorrectie en vooral door de selectie foto's. Dat laatste is in eerste instantie door een hoog "moeilijk examen", je foto's worden echt onder de loop genomen door een jury en letten op het minste detail.. niet er door? Pech, probeer na een paar tutorials terug te komen binnen 7 dagen. In elk geval iStockphotos is voor mij de beste engine en kan soms uren verschil uitmaken op het einde van de week.

[starreview tpl=16 post=2454]

iStockphoto 2012

iStockphoto is altijd heel overzichtelijk

coupon istock

Je moet je promo code onder je adres invullen op istockphoto

Meer promo codes en kortingen

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente iStockphoto promo code en promoties, schrijf je in op de nieuwsbrief van promo-code.be en ontvang wekelijks een update van de meest interessante aanbiedingen en kortingen die online te vinden zijn!

www.istockphoto.com